Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ćuj, mujo masleša!
...i Vlaško groblje, i stećci... sve podsjeća na pretke...
Raj na zemlji.
ovo je ljepota Bosne..zasluzuje vise paznje..Lukomir Bosansko blago..
Ovo bih selo baš voljela posjetiti. Već nekoliko godina gledam njegove prelijepe fotografije. Vjerujem da je priroda predivna.
Ja sam proslo ljeto u Lukomiru bio lijep dozivljaj pogotovo kad ides dzipom iz pravca Konjica, prelijepe planine i proplanci odmor za oci i dusu ko voli prirodu ovako kao ja. Kad se ide od Konjica preporucljivo je ipak dzipom putovati jer je losiji makadamski put dok od strane Bijelasnice i Sarajeva je put podnosljiviji takodje makadamski i vidjeo sam da neki dolaze i manjim autima!
svi se spustili u sarajevo i sada preko klixa galame kako je lijepo na planini ali ne daj Bože da se vrate odakle su došli
Bože dragi nekad se zapitam koliko je moj život samo lak
Ljepota za oci, hrana za dusu. Odlicno mjesto za posjetiti i pojesti krompirusu. hahahah :D
Fasisti jedni, otljucajte komentare na temi: OBN TV: Nova pjesma pobjednika Zvezda Granda placenicka SDA mafija, majke vam ga
vise slika postavite kad objavljujete clanak o bozi vreci, sramota
Vala bas.