Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ETH gdje je studirao i Ajnstajn (Einstein) prije nekoliko godina je imao budget od 4 milijarde (billions) CHF. Toliko o političarima kockastih glava koji govore "Bit cemo mi Švicarska"
Ipak se smanjio: 1,8 milijardi u 2017. Kriza i u CH. 😎😄
Jeste dok se ne spustiš dole i ne vidiš smeće, pljuvanje, pišanje i sve ono sto čovjek ne bi smio činiti. Usput samo viče ŠTAIMA i AKOBOGDA..
s.bah, tako je. Ovi ljudi su bez osjecaja za bilo sta, bez respekta i kompromisa, otupljeni i polupismeni, na nivou majmuna maltene.
Ima li kakve ribe tu???? :D
prelijepo, very proud
Ne zaslužujemo ovu ljepoticu, bez obzira koje smo vjere i nacija, jer smo đubrad.
nisi se borio pa ne zasluzujes
Lijepo je ispalo, samo su jos mogli dodati imena lokacija.
Nismo vrijedni ovakve zemlje.