Putovanja
12

Ljeto uz Relax Tours

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju organizacije najatraktivnijih ljetovanja, turistička agencija Relax Tours i ove godine za sve ljubitelje mora i plaža pripremila je pregršt ponuda.

Hit destinacija ovog ljeta po preporuci svih zaljubljenika u turizam je zasigurno Turska sa novim luksuznim ljetovalištima Bodrum i Marmaris sa direktnim letovima iz Sarajeva.

Bodrum često nazivan i biserom turske obale posjeduje prelijepo more, zaljev, ali i atraktivan noćni život. Svjetski i turski jet set upravo zbog toga bira Bodrum kao svoje ljetno odredište.

Da Relax tours pomjera granice u turizmu govori i činjenica da je prvi i jedini u svoje aranžmane uveo i novi produkt "Halal hotele" koji su idealni za pokrivene žene. Princip tzv. "Halal hotela" pruža kompletnu uslugu baziranu na islamskim običajima i tradiciji počev od halal hrane, bezalkoholnih pića, djelova plaže dostupnih samo za žene, spa i wellness prostor namijenjen isključivo porkivenim ženama. Halal hoteli takođe sadrže i prostor za molitvu te mnoštvo drugih sadržaja ove vrste.

Pored Turske tu su i ostale atraktivne destinacije poput Egipta, Španije, Italije, ali i neizostavne Hrvatske gdje posebno ističemo hote Komodor u Perni ( kod Orebića) po cijeni od 49 KM za polupansion.

Za prvih pet uplata za polazak 14.06. nagrađujemo vas sa 100 KM popusta.

Više detalja o svim našim ponudama možete pogledati i na našoj web-stranici www.relaxtours.com ili dobiti direktno na broj 033/565-565.