Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A tek što je Šipovo lijepo, sa svojim brdima, planimama a da o najvecem izvoru pitke vode u Evropi ne pričamo - PLIVA JE NEDOSTIŽNA! Samo treba žaliti što je pripao smrdskome entitetu i tako propada tj. ostaje neiskorišten potencijal, prije svega turistički (seoski, riječni - rafting, ribolovački, planinski itdi, itd.)! VODA JE IZVOR ŽIVOTA!
@crowbar Canondale Lefty vila! :) Momci su prva liga!
nijedan dio BiH nije bogatiji prirodnim ljepotama od Srednje Bosne. veceg mira i rahatluka nema. a ni vecih meraklija.
Joj \"viljuski\" u ovog lika na sestoj slici....perverzija....
Prusac je \"babo\" svim gradovima u Uskopaljskoj dolini.. Niji ni cudo da i danas odise ljepotom !!!
eto moga rodnog kraja u najljepsem izdanju,izvrstan clanak i VELIKI pozdrav svim ljudima dobre volje
Srednja Bosna kao heartland BiH odnosno izvoriste nase domovine je idealna je za turizam kako vjerski tako i onaj obicni, a da ne kazem da je to oaza za arheologe - srednjovjekovni gradovi, stecci, sahat kule itd, samo sto drzava treba uradit marketing i ojacat turisticke institucije.