Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma jasta, a to sto su na hiljade muslimana ubijeni zivi zapaljeni protjerani , ma hajd ba nije to tako vazno!!! hinduisticka bagra od ljudi!
Budisti... Pametnjakovicu!
još sami da Rohingye ostave na miru...
Klix vidim vodi istu uredjivacku politiku kao Fahrini piromani. Zasto nema i poneki tekst o genocidu nad mijanmarskim muslimanima?
Odeš u Mijanmar i tamo zauvijek ostaneš, ali kao rob negdje u zatvoru!
nema ljepseg mjesta od Mekke . . .
...ovdje bi volio biti sa kiki!
Zovite hitnu, gusim se!! Ostao sam bez daha..klixovci rekli
Bjaz ba skinite se sa takvih ruznih komentara, svadjajte se uzivo... Rekoh, Burma ili Myanmar je super. Mozes reci Rangoon ili Yangoon. Leti se lako iz Tajlanda, Bangkok za 1h si tamo, treci svijet zaista. Malo je prljavo za nase pojmove ali ima se sta vidjet ko voli Aziju.
Ne znam jel do mene, ali meni se cini da si fulio komentar...
Bio prosle godine u Burmi, Rangoon. Bas ono...predivno!
Pola komentara ce ovdje imati genocid nad muslimanima u sadrzaju... Ja nisam procitao osude za genocid nad krscanima u Iraku, inace od strane muslimana... Ma nisu ISIS-ovci muslimani, ba...
Pricas mi o poturanju nebuloza i sam meni poturas jednu... Gdje sam ono stao... Ah da, Sudan, Somalija, Pakistan, Iran, Nigerija... Da nastavim?
evo balim
lijepo...sto jest - jest
OMAKLO MI SE, PICE ME DOTUKLO SVASTA PIO SAM, VIDEO SVE DUPLO jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj aco majstore
jel tebe ko sta pito? imas ti glas?