Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a Ðe Bosna ovÐe......? Zar nije sigurna država? :(
jel ovo klix svjesno ili nesvjesno cenzurise Srbiju ?
Sigurnije u Iranu, Namibiji i Kini nego u Rusiji??
Ja znam da sam ja kao covjek dobrodosao svugdje u svijetu, kao sto je i u moju kucu svako dobrodosao. A vi ruljo prestanite da se bakcete politickim pitanjima, nego ustanite za svoju porodicu i prijatelje. Sto se tice sigurnosti od napada, smrti i tako tih gluposti, ni jedna glava na svijetu ne zna kad ce koga sta strefit. Nek smo mi zivi i zdravi, sve bude i prodje.
Prije manje od 10 godina Sirija je po Gallupu bila peta zemlja po sigurnosti građana. A onda su im ameri ućerali demokratiju.
"uključujući terorizam, pobunu, politički motivirane nemire i rat" Ne znam kako je npr. Francuska po ovim kriterijima sigurnija od nas. Pa svako malo se neko kamionom zabije u masu, raznese... Da ne govorim o protestima u kojima pale aute i sve što im se nađe na putu. Nas mogu hebat koliko hoće, na ulice mi ne idemo.
to se desilo 2x u francuskoj i tebi je to "svako malo se neko kamionom zabije" daj ne prdi
sta uradise komunisticki izdajnici 45g pa planirase da kosovo poklone albaniji.dadose im svu vlast 45g.otvorise granice,tito im izgradio fabrike da zaposli arnaute da bi lakse izdrzavali 14 dece.tito i hodza kao samo sto ne zarate a iz albanije na kosovo masovno emigrirali i to oni albanski divljaci sa severa,koje nijen ni hodza ni berisa i ni rama ne kontrolise sada.i iz te bede oni se spustaju u plodnu kosovku kotlinu i otimaju nam zemlju.
masovno siptare na pester i kosovo naseljavaju turci posle 1690g i rata u kojim srbi masovno ucestvuju za austriju i tad je postradalo mnogo turaka.plaseci se odmazde carnojevic pokrece seobu srba iz stare srbije i sumadije.oni naseljavaju podunavlje i posavinu postaju privilegogvani seljaci i brane evropu vekovima.turci na opustele krajeve stare srbije naseljavaju albance kao vec islamizirano i njima odano stanovnistvo.albanci su branili tursko carstvo do zadnjeg dana
jel pop jos nesto kazao ili je to to?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kada uvede carinu od 100 % onda je naj nesigurnije