Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa mogli ste umjesto 4 metnut 14 fotografija .
Ma klocevi, umjesto da postave koju i ljeti da se zna gdje je jezero i kako izgleda... ali potrebno je bolje odrzavanje, vozikao sam arape gore da nije arapa ni sam ove ljepote bosne vidio ja yok :)
Biser unakažen divljom gradnjom, nažalost...
@burgija ma, sve treba maknuti ukoliko nemaju gradjevinskih dozvola.
Na fotkama NEMA ni jezera !!! NEMA ni leda !!!
Ostaviti samo katunske drvene kolibe sve ostalo srusiti i racun ciscenja i dekontaminacije zemlje ispostaviti supcima koji su unistili jos jedan biser prirode
Prokoško jezero je prava ekološka katastrofa. Divlja gradnja je upropastila taj biser prirode. Svak bi trebao otići gore da to pogleda pogotovo načelnik opštine. On je izdao 24.11.2016 naredbu o strogoj zabrani gradnje, rekonstrukcije i drugih građevinskih radova. Ja sam bio 25.11. i tamo je građevinska sezona u punom jeku. Utovarivači kamioni sa dizalicama, najmanje 30 građevinskih radnika sa desetak mješalica,vrijedno rade i niko se ne obazire na naćelnikovu strogu zabranu.
Joj ako ovo vide arapi necete moci vise ni jedne zimske slike napraviti😂
treba hapsiti i najstrozije kaznjavati te koji izdaju dozvole za gradnju vikendica,ima li iko normalan u ovoj drzavi i da shvate da to nije njihova babovina i da se prestanu tako ponasati...
ulazim, ocekujem jednu galeriju od 15-20 fotografija , kad ono samo 4 ... aplauz za klix ...
Jesul ovo turisticke kucice il ima nekih stanovnika ovo mjesto?
JEl još hodža u džamiji na jezeru ? Imam neki turista zainteresovnih za noćenje, pa ako je hodža fohnički budžetlija a džamija iz budžeta red je da ih dočeka na licu mjesta !
Medenjak ledenjak sa lednika!