Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u planu i biciklistička
dubai je turisticka destinacija koja mrivlaci milione milionera....u cemu je sada problem? za 5 godina ce se sva ulaganja u dubai isplatiti....njima da fali novca nebi ni ulagali u ovo
Aha, a dze kvalitet za radnike sto grade zgradu?
Mjesecno 500 eura i suti =D
Kad arap ima masla...............
Selim u Dubai
Super za dubai. sto se tice Sirijaca, Iracana, Egipćana i tako sličnin, ko vas zašto. traziliste revoluciju i eto dobili ste je. Emirati i ostale GCC države su se okrenule zapadu i manje vise demokratiji i zato su tu gdje jesu a ovim ostalim kojim je Amerika ili Evropa trn u oku nek je bog na pomoći.
Predznak sudnjeg dana !
zivis ko riba u akvarijumu
Rezervisite dok jos nije kasno.
Ovi više ne znaju šta će sa sobom!
A šta mi tamo radimo? Naš ambasador http://goo.gl/0YtHta
Ovo je još bolje http://www.bhmc.ae/ zvanična web stranica misije BiH u UAE. Probajte kliknuti bilo koji link.
Dokaz aktivnosti MVP-a BiH...
Cestitamo. Pozivam Balkance da ne pokazuju zavist i ne pljuju po ovom grandioznom projektu. Ko zna-zna.
glas razuma.