Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
novinaru,provjeri koji vijek,sumnjam da je u 19 st bila Dubrovačka republika blago ti se majci
Dubrovacla Republika ke bila do 1808. tako da bi ti trebao prvo provjeriti, a ne se pametan praviti.
Al vidi glupa sto su lajkali njegovu poruku za 19 stoljece, samo nek je negativan i ponizavajci komentar i eto lajkova, a svih 91 skupa mozga ko kokos
Prokletstvo ljudsko, kazna dođe kad tad
Drago mi je što si tu, Kao sjenka ispred mene, Pa se sa tobom budim, Popijem tu prvu kafu, Ispričamo se u tišini, Gledam te u praznom prostoru, Zagrlim te nestvarnu, Pa sa tobom krećem u novi dan, Pomalo tužan, Ali opet čekam noć, I san, Gdje te mogu sanjati stvarnu, U cjelini.....
❤️❤️🧚‍♀️🐉❤️❤️😘😘😘😘
brački kamen uvaljuju turistima kao endemski i fin a oni u veneciju po kamen
Mene interesuje sta bi sa njihovim ženama?!?!?!
Kamena Dalmacija...
.....iiiiiiii tako je nastala TIBRA....
Bolska legenda je neistinita, jer na osnovu ostataka greda koje su bili nosivi podupirači katova, jasno je da su se unutarnja konstrukcija i katovi urušili zbog nebrige, starosti, požara ili nečeg četvrtog. I onda je tek izgrađena nova kuća unutar stare velike kuće.
hrvati i u 19 vjeku bili prokleti
Ma ovo je orijentisano prema kibli. Ljudi bili muslimani, ali nisu htjeli da se zna
Otidji u CH u Cirih pa probaj sa ulice prepoznati djamiju ili sinagogu. Nema sanse. Ako ne znas adresu mislit ces da prolazis pokraj nekog skladista ili zgrade. Imas u Splitu pravoslavnu crkvu( kraj ribarnice). Moze se naci samo po adresi i natpisu na ulazu.
Ono baš lijepa priča, jbt šta vam je
Ako zatrese... sine moj, ode u helać
Boli me sultan moj. Zanimaju me demonstracije protiv nato-a u francuskoj. Poserem ti brac i kucu i jadransko more i urednika klixa :)
sto si takav?
ko ti drma kavez?
Neksu poginuli nesta se sili da se gradi