Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj mora da je iz HDZ,i kod njih u Hrvatskoj ima vladajuća dinastija kao i u Siriji
Nije sirija samo damask.
"Grad vibrira životom, posvuda ljudi, restorani, kafići, prepune ulice, mirisi, trgovine, bazari, prodavači koji nisu napasni, muzika iz dućana, barova...Ljudi žive tristo na sat", dodao je." Zašto je Zapad udario na Assada studirao u Engleskoj, žena mu britanska snaha, doktorica gospoda takorekuć za arapske šeike.
Zbog sistema. Sirija je socijalistička držva ko Jugoslavija ili nekadašnja Libija. Kažu i zbog fantomskog gasovoda ali zbog toga se ne ratuje, to se kupi. Danas Assad ide za Moskvu zajedno s Erdoganom ispod rata u Ukrajini novi svijet se stvara, nova savezništva svi su vidjeli ko je i šta je amerika od Afrike, Latinske Amerike i Azije.