Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatan putopisac. Pratim ga godinama, bas sve predstavi kao da si i bio tamo..Bravo! 👌🏼
Zuko Dzumhur i Celebija su bili putopisci. Ovo je najobicniji jutjuber i nista vise
Ma kakav yt, cojki ostale 3 zemlje da posjeti sve drzave na svijetu..samo nekoliko stotina ljudi je obislo sve drzave svijeta...
Ovako lijepa zemlja ne zaslužuje ovakvu gamad koja u njoj živi. Čast izuzecima.
Navrati na tuzlanski aerodrom pa ćeš saznat.
BiH moj ahbabu,svima valja ,svi prepiznaju bosanske ljepote,samo nasi to ne izreklamiraju.Bas kao recimo,Bistrovo,u Vitezu.
Ostavi ovdje zenu a ti hajde cccc
HRVATSKA DEERE SA CIJENAMA, PA HRVATI POSJECUJU BOSNU I HERCEGOVINU GDJE SE MOGU NAJESTI ZA 20 MARAKA, STO U HRVATSKOJ NIJE DOVOLJNO ZA KAVU I SOK.
Ko je lik?
Manje klixa
Kristijane kralju, ima toga još mnogo što nisi vidio kod nas u BiH. Al mi smo papci pa ćemo sve to uništiti čim prije... jbg, volimo sve tuđe i ne volimo i ne pazimo svoje
Kad je narod glup i tebi pridaje paznju. Ko si ti uopste i zasto si zasluzio da narod zna o tebi? Da nisi mozda neki lijek izmislio, neki heroj koji je nekoga spasio, neki vrsni strucnjak itd? Ne nisi, ti si niko i nebitan, barem bi tako trebalo da bude, da smo normalni.
Ej t. ne daonamBog da smo svi NORMAL I KAO ti....
Kristijane kralju, ima toga još mnogo što nisi vidio kod nas u BiH. Al mi smo papci pa ćemo sve to uništiti čim prije... jbg, volimo sve tuđe i ne volimo i ne pazimo svoje
youtuber ima za ćevape pa mu je sve švicarska
To je ta muslimanska bih👍😎💪😁
Skroz pozitivan lik zivio i sretni putevi.
Kažu Robert Dacesin na aparatima i respiratorima 😂😊
Smanji doživljaj jaraniko
šta to lijepo u švicarskoj ima,mani katoličkih priča,kakva švicarska i kr..c
Ja sam hrvat iz hr, nikog nemam u tzv bih. Jednostavno,ovo je kao kad su arapi spanjolsku zvali al andalus. Ali svi mi znamo da je to uvijek bila spanjolska i da ce to uvijek biti spanjolska.
vjerovatno nemas nikog ni u tzvHB jer to nikad nije pripadalo RH niti je bilo migracija iz RH u BiHa li svi znamo da je to oduvijek bila i ostace BiH ali isto tako znamo i da su mnogi djelovi RH bili ustvari talijanski,madjarski srpski bosanski itd!
Nisam znao da su Hrvati u HR tako nepismeni čovječe... Ne volim generalizovati, ali katastrofa...