Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivim u Poljskoj i vecu glupost odavno nisam procitao, nigdje veze jos ono da je na samoj granici sa Ceskom :)))
Bio sam u Krakowu. Ne mogu potvrditi ovu vijest jer je grad prijatan i ugodan. Bio sam na pijaci u pekari u fast food kiosku ili supermarketu i nisam dozivio nikakvu neugodnost. Poneki pijani poljak na klupi koji ne dira nikoga. PREPORUCUJEM
to je mickin dim za zagrebacki advent!
Najsigurnija je bosna. Mozete vi pricati sta hocete. Jeste bilo ratova ali nema teroristickih napada i kriminala je jako malo.
Niste vi bili ma Palama .. 😁
Zivim u Poljskoj i vecu glupost odavno nisam procitao, nigdje veze jos ono da je na samoj granici sa Ceskom :)))
Zivim u Poljskoj i vecu glupost odavno nisam procitao, nigdje veze jos ono da je na samoj granici sa Ceskom :)))
Mislim ipak da zagreb prednjaci
U naslovu je među najopasnijmi a u prvom pasusu najopasniji. Je li najopasniji ili nije, pitan je je sad...
Koji ba Krakow.U nase vrjeme davnih devedesetih poneses 200 maruna,zamjenis za zlote na crno nosaju te 7 dana,taxi nas u rikverc vozio.Poljakinje cekaju u redu za ulaz u Diskoteku,tvoje je bilo samo da mignes koja ce uc.Krali kecap iz restorana ka uzmes Becku sniclu.Kad dodju bivsi Yugovici onako puni ko brod sa 200 maruna tada si bio tamo pun ko brod,jos nabacis koznjak,leviske i cvike a crna kosa Poljakinje su pucale ko kokice.Ja kolko se sjecam nisu tad smjeli turistu poprjeko pogledat.
Jedan od najljepsih gradova u Evropi, must visit
krakovu ozbiljno prijeti banja luka da ih skine sa prvog mjesta
Najopasnija je Smrdija za turiste jer mozes oboljeti od raznih bolestinja
I vi prenosite lažne vijesti, da ste otvorili link bilo bi vam jasno da je Krakow još u procesu ocjenjivanja, a Moskva je najopasniji grad uz St. Petersburg.
krakov je prelijep grad ❤ budi mi vrlo romanticne uspomene 😇