Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čudna neka anketa gdje je izraelska omladina druga na svijetu, a u stalnom ratu. Možda nekoga čini sretnim ubijanje djece. Ko može definisati sreću?
da si bio u Izraelu, znao bi. Oni su navikli i na rat i na opsnost. Opušteniji su od nas i to mnogo.
Vidim na Twitteru koliko su nervozni da šutaju palestinsku djecu. I vojnici i sattleri. Što bježe na Cipar i tamo kupuju zemlju kada su sretni u Tel-Avivu?
Srbija, jer je nemoralna i sve je dozvoljeno , zato omladini odgovara. Na zapadu se zna mjesto svemu. Samo se pametni sa Balkana odseljavaju . Sve sto je bluda i nemorala a lakog novca do niskog cilja , ovdje je.
Srbija na trecem mestu, a mladi iz Srbije masovno angazuju medjunarodne selidbe i beze iz zemlje.
Pretplaćena click bait lista. Izraelci, najsretniji su sadisti i fašisti kada muče i ubijaju bebe i civilie. %eba te lista.
Izrael drugi? Nabijem vam ja tu listu.
Sve sodomaši i gomoraši, jedna muslimanska država, jasno o čemu se radi..
Male Izraelce s osmijehom uče da u budućnosti budu ubice, djeca zadojena mržnjom i odgajana u istoj. Da li je to sreća o kojoj pričamo?
Nemaju Bošnje pojma kako je u Srbiji ! Samo rekla kazala da nešto trabunjaju po Kljixu !
Uzivajte i da vam bude tako barem jos 3 milenijuma. Od srca :)
Srbija, sendvič, sokić i sreća do nebesa.
Ja samo znam da su djevojke najnesretnije u državi Mali, a najsretnije u državi Ne vadi.
Vidim da je puno čitalaca Klixa neupućeno sa situacijom u Srbiji ! Vrlo malo ljudi a pogotovo mladih napušta Srbiju zadnjih par godina a i oni koji odu brzo se vrate kad vide koliko se bolje živi u Srbiji sa solidnom platom ! Nezaposlenost među mladima je najniža u istoriji !
I da vam tako blagostanje potraje jos stotinama godina. Bas mi je drago zbog vas.
lože Vučkovi botovi
Evo da vidimo koliko bi mladih bilo najsretniji da žive u Srbiji, Izraelu ili Islandu. Ako se dvoje javi skidam kapu. Kakvo je ovo retardirano istraživanje
toliko su sretni mladi u Srbiji da većina ide živjeti u Zapadnu Evropu
Čudna neka anketa...na drugom i trećem mjestu genocidaši. Ili su lagali i u ovoj anketi, kao i inače.
Srbi lagali i na anketi...
Što kaže Ćosić - Mi lažemo da bi smo obmanuli sami sebe.
Naši muslimani ne mogu ostvariti blagostanje bez naših pravoslavaca. Dobra vijest je da isto vazi i za naše pravoslavce! Odlična prilika za dogovor. Sve ostalo je šuplja kao i stavovi sirotinje koja (zajedno sa mnom) nema pametnija posla utorkom u podne. Samo Bog zna 🙏
Pravoslavce i muslimane su zavadili katolici. Posle pada osmanske imperije sve priče o strašnim zulumima muslimana na ovim prostorima su stizale iz Beča. Pa kako su muslimani silovali žene, otimali djecu, otimali zemlju i slično, a sve preuvelicano 100 puta, to su sve radili kako bi hrišćane navodili na osvetu protiv muslimana. Dok na prostorima kojim su vladali Austrijanci su prosipali pricu da je bilo med i mlijeko, a u stvari svi narodi kojim su vladali su bili njihovi kmetovi.