Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na jucerasnji clanak koji je imao otkljcuane komentare, danas vec vidim ne moze se komentirati; uglavnom radilo se o Dijani Buzaljko, koja pozira kao stjuardesa. Izgleda da sa njom, su htjeli da poniste tekst, ispovjed jedne mlade sarajke koja ej dala intervju sto se tice nazovi tih poslova stjuardesa; da nije tako, djevojka se ne bi ofirala niti pravo ime i prezime stavljala. Uglavnom, mislio sam ostaviti link na tekst od juce ali kao sto sam rekao; zakljucano je za komentare. Svi koji su vidjeli to juce procitali, komentirali, znat ce se o cemu se radi. Licno, svojoj kcerki nikada ne bih dao da ide , bez obzira o kakvim je novcima rijec. Ipak se zna ko su arapi i njihovo tretiranje zena, a ovaj clanak je rekao sve..... http://***.ba/clanak/14432/gospodine-zelite-li-kafu-caj-ili-mene
clanak je na DEPO.BA
eto kako se ljudi od kozoyeba i jahača kamila, u sred pustinje, razviše u najbogatiju zemlju na svijetu. Jedini je problem što u tim blagodatima uživa 20% populacije qatara.
jesili sve to sam smislio ili ti je neko pomogao? veze ti nemas drugar
ne znam gdje je problem.. državljani katara čine i manje od 20% populacije. Ostatak su radnici iz indije,bangladeša,nepala,šri lanke,pakistana.. i nisam iz rs-a.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)