Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...koga boli kuratz za Emirom, više od pola države mu bjeda on se voza u svojoj jahti od 300mil puna kurava droge alkohola itd a tamo u svojoj državi to sve zabranio.
Vise od pola drzave bjeda? Nadji mi jednog koji ima katarski pasos a da je bjeda. I ovaj gore sto pise gluposti, iz Katara najmanje kupuju zemlju u BiH.
E cuj u Katru bijeda hahahahahha
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
i sta mi imamo s emirom bgt? da je vrijedna i 5 milijardi isti mi k dođe.
Ima li dzamije?
kakav jebač svaka mu čast, što ste zavidni
ove arapske spodobe nas ne zanimaju
Klošar neki haha
Dosao da kara bolesnjakinje
sto nije doso u bosnu.. pa znate, braca smo im..
Jako bitna informacija za siru masu. Bombardujete glupostima samo da nesto postavite nije bitno sta. Sad ce po starom dobrom obicaju izbrisati komentar
Joj sile i ne pravde i pasjaluka , kako li ce te bit kaznjeni pitam se na danu obracuna !!
Nikako.
nema tog dana sine sve su to ljudske gluposti zato bali i gledaj kako dotični ovce na nulu šiša
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jes mu beze plovilica :/
podsjeti me na ona videa na youtubu golden diggers tako to...
A unuci ce mu trazit' azil u Bosni. Sacekaj malo, emire...
Ova pored bolja tri put'
Dosao covjek da pregleda teren za novi Buroj Ozone
dolazi u Nehum da pokupi kurave ...e moj emire daj nam "kake sadake
Za sve one koji su zainteresovani da saznaju kako je zapocela ljubavna idila izmedju princa Bakira i princeze Sebije - Seke, mogu to učiniti na linku ispod klikom na 8:00 minutu videa. Uživajte. https://www.youtube.com/watch?v=E7R22_qMr44
@lilaaa Narod hoce da zna ja mu samo omogucavam da bude informisan :)
@lilaaa NAROD ne čita svaku objavu. Neki NAROD čita sport, neki showbizz, dok neki NAROD čita šta stigne zato da bi se NAROD informisao moramo mu omogučiti na svakoj objavi da vidi kako su se upoznali kralj i kraljica, tada princ i princeza.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)