Putovanja
2

Kartično plaćanje - najjednostaviji put do istinskog odmora i dobre zabave

Godišnji odmor vjerovatno je najiščekivanije razdoblje jedne radne godine, a koje u idealnom obliku označava potpuno odsustvo briga, računajući i one o novcu. Upravo taj osjećaj bezbrižnosti danas je lakše postići nego što se misli.

Najjednostaviji put do istinskog odmora pa i do najlakšeg planiranja putovanja jeste korištenje kartica koje sa sobom donosi cijeli niz pogodnosti koje ljubitelji gotovine ne mogu očekivati. Kreditne kartice otvaraju kapiju mogućnosti koje bismo u protivnom vjerovatno jednostavno propustili.

Zamislite odlazak na ljetovanje ispraćen neometanom i bezbrižnom vožnjom autoputem uz kartično plaćanje cestarine, troškove tunela, mostova i vožnje trajektom. Sva ova i slična iskustva postaju bliža korištenjem proizvoda kao što je MasterCard kartica.

Želite li odmor provesti u susjednoj Hrvatskoj, u razdoblju od 15. juna do 15. septembra iskoristite 10 posto popusta u prodavnicama Konzum za sva plaćanja iznad 100 kuna.

Također, tu je i mogućnost za 10 posto popusta u pojedinim hotelima u šibenskoj, zadarskoj i dubrovačkoj regiji. Za ljubitelje zabave preporučuje se pregled ponude u sklopu festivala Ultra Europe, te klubove Noa i Deep na popularnom Zrću, otok Pag. Za više informacija kontaktirajte svoju banku ili posjetite stranicu www.mastercard.com.

Isprobajte i beskontaktno plaćanje, posebno za kupovinu ispod 100 kuna za koje vam ne treba ni PIN ni potpis.

Što se tiče sigurnosti Standardni MasterCard uključuje 24-satni pristup MasterCard Global Service, podršci koja je na raspolaganju svakim danom u godini kako bi Vam pomogla u slučaju gubitka ili krađe kartice. Podrazumijeva trenutnu pomoć pri zamjeni kartice, a ukoliko se nađete bez kartice u hitnim slučajevima, možete dobiti i gotovinski avans.

Preporučuje se čuvanje računa nakon kupovine karticom tako da možete provjeriti naplaćeni iznos na izvodu kada se vratite s putovanja.