Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije poljski wc, nego je ruski
E ovdje ove uhljebe i to s njihovim parama pa da vidimo...
HAgagahaghah
Najbolju klimu mi na planeti imamo to stalno ponavljam, ali lose i nekulturne, neobrazovane ljude sto je bio primjer i poplava jucer.
Mi smo dapače umjetnici. Samo mi na svijetu imamo prizor, kese na žbunu uz rijeku zabodene u raznim bojama dok frižider prolazi uz veš mašinu nizvodno. To nije nekultura, to je umjetnost.
Tebi su ove kise najbolja klima ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Muče sebe, a muče i životinje na tim temperaturama. Odseli brate, šta se praviš pametan. Idi juznije, sjedi kuci, citaj Klix.
Lada je tu, spremna :)
Sarajevska zima najgora, najhladnija
Sarajevska zima najgora, najhladnija
Bilo nekada. Ocigledno ne pratis šta se sada dešava. Uskoro u Sarajevu ni skijanja nece biti, pomalo snijega je sve manje, to znamo mi koji skijamo 40 godina vec,.
Za surove Ruse i jeste ovakva klima.
Opet marketing za Rusiju...Ima li šta o Dodiku,o Kini o Vučiću,kakva vijest iz Srbije...
Zamisli izadzes, da uradis dvicu krene govno automatski se pretvara u ciglu..
Adminu uvijek nesto zasmeta u mom komentaru. Bio sam banovan sto sam za jedan komentar napisao da je u pravu i dodao na to jos jednu rijec. E ta jedna rijec mu se nije dopala. Dvolicni licemjeri.
Vezani clanak ispod isti tekst isto sve samo sto je 5 godina star, nema se o cemu pisati izgleda
Nema sanse
Krenes da se*es, ono cim krene izlazit ,smrzne se ,uuuuu
Cujem da je na hladnoci bolji jeger hehe
Zove Mujo jarana Sulju da da pita jel ti hladno u Rusiji gledam na TVu niske su vam temperature. -Ma nije jarane ide do nelih -10 stepeni. -Ehh pa nije to puno na tv govore da ide i do -50. -Ma to su mozda napolju temperature, u stanu ne ide ispod -10.
Lahko je njima nemaju SDA.
Eto nama je bolje stalno nam ratom prijete, poplave, korona, ovi nisu culi za to