Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaosta li su, bave se starom tematikom. Naš rat je noviji, pa su nam teme svježije.
Rat najefikasnije sredstvo za brzo i sigurno bogacenje a u isto vrijeme i gubljenje dostojanstva i borba za goli olstanak.nekom rat nekom brat.
opis slike, j*bo ga mis
PRODAJEM KLIX CMS KOJI KORISTE+BAZA GRATIS, PONUDE NA FORUM (PM)!!
Joj što ne uslikah danas Stup,....isto k'o 92-e,3-e,4-e,5-e.....sve preorano, auta po trotoaru, na svakom ćošku tezgica,....a, asortiman robe je, "pusti me da vrisnem".... : )))
a sto mene prevarise malo je rec...
...stotine hiljada su ginule za 500 metara tla, godinama...
Nekad se zapitam, da li je pravda dostizna. U svemu ovome je ostalo da se divim Njemcima. Pokusali su 'krivu Drinu ispraviti'. Ovi lesinari od engleza se razletili po svijetu da su mogli sve bi sebi u London odnijeli. Godinama nas je historija ucila da su ko fol 'saveznicke sile' pozitivci u cijeloj ovoj prici. A da li su??!! Posebno me je fascinirao projekat pruga Berlin- Bagdad.
@mv960 ...WWI posmatraj u svjetlu klasičnog imperijalističkog rata, jer je to i bio...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)