Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očito je da nisu čuli za Maglaj. 🧐
hahahaha 100%
Ili Sutomore
Mah, kad je covjek depresivan sve mu je depresivno.
Vala tacno..
Vares definitivno, grad duhova
Zar je Maglaj grad ? Neko rece Siroki brijeg... zar je siroki grad ??? il Kakanj, trebinje. sve su to naselja i sela za sarajevo, samo ne mogu to priznati od ljubomore, pogotovo gicoyebi
Ovaj je cak ruzniji od Tuzle, Banja Luke i Mostara, Visegrada i Trebinja.
ovaj je za Vares, Alain Delon.
Nisu oni vidili Zenicu Tuzlu Maglaj Doboj i Bos. Brod
Nisu ovi bili u Zenici xD
Da je bilo kako otici zivjeti u Belgiji nebitno koji grad pa cak i najgori posao da radis bice ti bolje nego u BiH, svugdje je bolje nego u BiH...
Nemoj sad da pretjerujes. Upitaj se šta si uradio, da ti ide bolje. Bolje nam je u svakom slucaju, nego poslije drugog svijetskog rata. Strpi se i misli na sljedece generacije.
Zenica je ruznija
Vala jest poružan...
Ljepsi od kasabe
Ako je ovo njima ruzno, sta bi rekli za bosnjacke gradove.
U tim gradovima ti se mama guzi za cvanciku
Al nažalost niko nema cvanciku 😅
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako je ovo njima ruzno, sta bi rekli za bosnjacke gradove.
Pustili su industriju '90 tih i vec tada krenuli "zelenim" klimatski osvjestenim putem.., rezultat je tu..., mada ovo najruzniji grad na svijetu je apsurdno..
Nisu oni vidjeli Olovo i Maglaj
Očito je da nisu vidjeli Vareš, i opet im načelnik općine priča o rudnicima.