Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...a ja i Žuga ni na more... :-/
osigurace bosnje opet baketu ove godine da obidje ove ljepote
Turska Istanbul, vrijedi otici
teško da ovamo bosanci zalaze... možda bošnjaci porodično zaposleni u telekomu i sličnim jaranskim udrugama, te parlamentarci... bosanci su ipak plemenit rod, pa paze kuda idu i s kim se druže,,,
Ko su ti "Bosanci i Hercegovci" ja sam sretan kao i veicina stanovnistva ako posjetim Granap i nabavim drva za zimu cuj odmor od cega ba ???? Pa 600.000 ljudi je na birou sto se zna koliko ih ima mimo biroa plus i ovi sto rade to je mizerija od plate dok poplacaju sve obaveze ostane im za dzevreka i to je to ! Fakat gdje ste radili anketu u Elektroprivredi ili BHTelekomu , Parlamentu itd... ne kontam odakle vam ovi podatci ..Smjesno
nista ja ovo ne posjecujem ja sam lesinar
Inače, Iran je grad u Teheranu. Za one koji ne znaju. ;(
Lezihl***vici javnih ustanova i kvazi privane gazde sa posteno zaradjenim kapitalom.
Pozivam gradjane BiH koji planiraju da idu u inostranstvo da posete republiku Srpsku, to vam je daleko najpovoljnija opcija.
HAHA' ala si ti glup ko noj.
Opusti se, popi hladno pivo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nabroj nam glavne gradove ! Bio sam u Foci
"meni je bio" hahaha
Ne može Halid do Jablanice, mislim da vam je sve jasno! :D
Ovde je sve savrseno jasno, raja ide u Mosvku i Istambul kod takozvane brace, dok politicari idu u London po zapovesti od visocanstva... :).
otkud vam pare budzetlije ?
Kod budzetlija na vrijeme...ne kasni.
a fukara im puni kasu ! narod glup bez povratka !
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Pogledajte kako se u Rusiji parkiraju vozila. http://youtu.be/_P7W0L_dH_4
Bila sam u svim tim gradovima samo jos Moskva :)
Hajse malo kurci kako si svugdje bila
Ma ko vam je kriv kad nemate para :)