Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nisam ja kriv sto sam toliko nesposoban...
E Nedime, sto te ovi nalijepise.
Jeste, prilikom kompozicije voditi računa o tehnikama kao što su zlatni rez, trećine, perspektive, pozadine koje smetaju, dubina polja, pravilno osvjetljenje i još ponešto... Ima sve u knjigama. U Pragu sam proveo dosta vremena i obišao ga kao malo ko. Ima se šta slikati mjesec dana. Grad je predivan i kud god se okreneš ima nešto zanimljivo.
Golden Cut ko da gledam
jao sjetila sam se nekih lijepih uspomena iz praga,bila sam prosle godine tamo i ovo sto se vidi na slikama nije ni upola lijepo uzivo.....
Baš bezveze. Bavi se \"fotografijom\" od \'88, a škljoca na nivou mog djeteta od 10 godina. Škljocanje i fotografija su dva vrrrrlo udaljena pojma. Sine Nedime kupi neku knjigu o fotografiji ili skini sa neta besplatno. Ima ih na tone. Pročitaj pa kreni polako i nakon pola godine napredovaćeš više nego za sve ovo vrijeme od kako škljocaš.
Aj ga malo u ruku oboica , kako ste samo napaceni ? Svrsim vam kcerkicama na benkicu .. hvala , ne citiraj , psujem ! A tebi svaka cast sto si slikao , i proveo se lijepo u Pragu ..
o cemu se ovdje zapravo radi? to sto je masinski inzinjer preko stele dobio nagradu ili sta? ma zaboli me ba, to jos postavljate na ovaku frekventnu stranicu, sram vas bilo..
ne smatram nas uopce tako jadnim.mislim da je normala jedno ovakvo putovanje! vise ste mi na vrh glave sa tim jadom i bijedom! svugdje na svijetu ima siromasnih pa tako i kod nas ali isto tako ne vidim po ulici nikakav jad nego sve bljesti od krpica, auta, mobitela...
Slike su dobre. Vidim da u Bosni ima onih koji govore o vrhunskim kamerama koje kostaju po 2 ili 3 tisuce i kvaliteti slike, dok narod nema kako treba da jede i krpi kraj sa krajem. Slike su predobre jer pokazuju ono sto nam je nedostupno posjetiti i educirati nas malo. Trebaju nam vize cak i za Cesku. Koji je jad od nas! Meni je toliko drago sto je ovaj mladic posjetio Prag i uzivao tamo. Nek barem neko uziva!
svaka slika malo unsharph ,nidje veze sa kompozicijom , ako jos nije doradjivana? Prag grad gdje god okrenes aparat imas pravo dobar kadar i fotku ,samo ko zna zna
Slažem se sa predhodnikom. Može to puno bolje.
Ove fotografije kao da su mobitelom slikane. Kvalitet: nula bodova, kompozicija žešća kriza. Ne vidim ništa šta bi zavrijedilo 3 sekunde nečije pažnje.