Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ekipa, dajte si minutu vremena i istrazite novi projekt kriptovalute Pi, revolucija u jednostavnosti, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine, prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app na App Store ili preko linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemojte da vam za koju godinu bude zao kad se sjetite ovog posta.
ev trcim
A hoćete Li mi platit liječenje, kad me zarazite koronom? I gdje da nadjem 2000 milje Eura za bezina, da se dokotrljam do vas?
a kod nas ćevapi 8 KM, džezva na Baščaršiji (manja) oko 40 KM, u hotelu cijene veće nego prije korone i onda se čudimo što nam slabo ide... ljudi se bore na sve strane, samo mi tapkamo...i mislimo da smo pametni
A zabe i macke lovis sam i na razanj!
a porcija cevapa dvaest eura bez pica