Komentari (268)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi mi manje vise imamo losa iskustva sa hrvatskim gostoprimstvom koji se postao sinonim za nesto lose
@bboyka pa to su vasi "hrvati" iz skutorije i koliko mi je poznato oni su veci 2hrvati" od vas pravih Hrvata? Sta se onda bunite?
@123a456s789 u veneciji ti je dnevni parking 4 eura (kod mosta za veneciju), skoro pa u samom centru dvije kave i dvije boce vode 7 eura i sl, a opet venecija je mala maca za prosječna mjesta u dalmaciji. gdije god odeš u hrvatskoj kifla sa hrenovkom 2.5 eura.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ne valja, nisu Hrvati cvjećke - nisu ni malo, preskupo je, ali da ti nekoga optužuješ da naplaćuje sve, a kod tebe se u lokalima naplaćuje čak i mjesto na kojem sjediš vrhunac je licemjerstva...
ma nek naplacuje ko sta hoce,ne moras ici na odmor gdje je skupo.Toliko ima divnih i jeftinih mjesta sa savrsenom prirodom,hranom i kulturom,pocevsi od same Bosne pa nadalje sirom svijeta.Kvalitet odmora se ne mjeri po broju lezaljki na kojima leze turisti poredani ko sardine,vec je kvalitet da odes i nadjes neko mirno mjesto gdje ces imati rahatluk u prelijepoj prirodi.Ko je mladji i hoce da kara,taj brate nek ide gdje je guzvara a Tajland je oaza sex turizma
Voda, ne sjećam se da sam dobio igdje besplatnu vodu u Italiji...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nikose nekurchi ko ovi peshevi sjahtama. samo ozezi braco hrvati.
U kroaciji problemi, zdravo 😱
Dobro ste skontali, budala je onaj koji za veceru plati i sto KM a ne sto eura.Za te pare i u centru Rima mozes vecerati kavijar. Ali ko je budala treba ga i derati...
@sarajevskeuskestaze2 Pa naravno, to i govorim, budale treba derati dok ne skontaju...
P.S. A zasto vizu? Nije mi trebala nikakva viza, samo pasos...
Za vrijeme rata 92 -95 seljaci iz okoline Tuzle znali su naplacivati po 3-4 km za jedno jaje. Problem na ovim prostorima je ljudska svjest ,ILI BOLJE RECENO NEDOSTATAK ISTE.
I u centru Pariza ti je kafa 7 eura. I Francuz i Hrvat i Bosanac i Sirijac i bilo ko ce te oderati ako si budala da platis, nikakve razlike nema.
Ko je gladan i umrjet će gladan.nije bog ćorava mačka.Kad dođe jesen i zima što zarade i ogule otići će na poplave odrone.kad nije halal para.
Netreba ici u Hrvatsku i vozdra..
Obiće im se o glavu. Skupi, a usluga slaba, uglavnom spori i mrzovoljni. A lokalni penzioneri kradu paštete u samoposlugama da prežive.
Abd od idućeg ljeta će se i zrak naplaćivati. Doduše neće uzimati puno po kubiku ali bih nosatima ipak preporučio da se hvataju CG😂
Samo lud i onaj ko mora ljetuje u Hrvatskoj...
u Italiji ne naplaćuju sve, ali ono što naplaćuju, naplaćuju skuplje. Sve u svemu, Nema neke velike razlike, osim - možda - što Hrvatska nema neku ponudu: imaju more i to je to. Imaju, može im se.
ja stalno govorim ne idite u hrvatsku i neum na more,to nije nrmalno kako malo respektuju turiste,ljude od kojih zive jer oni nemaju uzemlje za usjeve ili sl. a poasaju se kao da ljudi moraju doci tu da ljetuju + sto pljuju srbima i bosnjacima u pivu i limunadu a o mrznji da ne govorimo,sve u svemu odvratan narod
Isto mi se desilo u hrvatskoj, da mi je konobar u restoranu prije jela donio riblju pastetu, kao kuca casti. Kad poslije imas sta vidjeti, 4x 15kn na racunu(zanemarivo), a ukupan racun cca 1000kn. Nisam mogao vjerovati svojim ocima. Ali i za to ima rjesenje, ostavis los review i nikad vise ne sjedis tu.
To rade u nekim restoranima, pogotovo na moru gdje više nikada nećeš sjesti. Nije to od jučer. Ako vas je bilo četvero, što ti očekuješ, koliko bi račun trebao biti?
Ništa novo za ustaše....uvijek im je čuna iz očiju virila...hoću reći kuna izvinjavam se :)
Istina. Ali kud baš žabari da se žale... pljuc
"Žabarima" je sve kod nas i dalje vrlo jeftino. Ovo nije talijanka, pa po imenu možeš vidjeti...
Nemamo mi tih problema. Jahtu neću ni imati