Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kur\'an u ruke sine
Kako bih se ovdje odmorila od ove divljine na asfaltu!!! BEAUTIFUL :)))
Koja glupost, čuj džennet na zemlji, nigdje travke, nigdje ništa. Prelijepo za vidjeti ali ko to zamišlja džennet kao pustaru bez hrane i vode???
da nije panjeta ovo slikao?
zadnja fotka je za desktopa :)
hm!!!! Tu religija nema veze, nego ako se koristi rijec koju muslimani koriste treba je izbrisati. Bolest uma zadrzi za sebe!!
ja bih se zapitao da sam na tvom mjestu. ovakvu temu si uspio pretvoriti u raspravu o religiji. bolest uma??
ZA Sarajevo X portal urednistvo pitanje ? Zasto pokriste moj komentar kada rijec Dzenet ima isto znacenje kao i rijec Raj,izuzev ako mislite tu rijec ZABRANITI U GOVORU !!!! BAS ME INTERESUJE HOCE li se i ovo SAKRITI!!!!
amazing
E E Squeeze it Nigga!!!
Isto Buško jezero djetami
sto bi bilo dobro prciti na ovom jezeru ali da nema nikakve rane na sebi
http://www.klikomat.info/pwn.php?ID=607
po ovakvim jezerima je Isus hodao
ccccc-zato sto dzenet ne postoji, nema ga u Bozijem rijecniku, ima samo Raj!
Lijepe fotografije!