Putujte jeftinije
15

Promo / Istražite Jadran po akcijskim cijenama ili posjetite egzotične destinacije van sezone

Foto: Arhiv/Klix.ba
Baška Voda
Sezona godišnjih odmora uveliko je počela, a i ove godine najpopularniji je odlazak na more. Većina bh. građana odlučuje se za ljetovanje na Jadranu, a dobra vijest je to što veliki broj hotela i apartmanskih naselja nudi smještaj po akcijskim cijenama. Osim toga, donosimo vam ideje gdje putovati nakon ljetnog odmora.

Turistička agencija Azur Tours u svojoj ponudi je izdvojila kvalitetan smještaj u hotelu Božava na Dugom otoku, turističkom naselju Jezera Village, Holiday Parku Zelena Punta u Kukljicama, Senses Resort u Vrboskoj na Hvaru, Paviljone Lovor u Podgori, ali i smještaje na brojnim drugim lokacijama.

Više detalja o ponudi : https://www.azurtours.hr/ljetovanje-jadran/akcije-hrvatska/

Otok Lastovo
Otok Lastovo

Preporučuju da obratite pažnju na Lastovo, najudaljeniji naseljeni otok na Jadranu.

Ukoliko ste ipak odlučili putovati van sezone, preporučujemo vam da istražite Portugal. Jedna je od najposjećenijih zemalja Evrope za koju je karakteristična savršena klima (zime su blage, a ljeta prijatna).

Portugal
Portugal

Portugal može biti vaš izbor i za vrijeme novogodišnjih praznika. Veliki gradovi poput Lisabona i Porta organizuju velike proslave Nove godine na glavnim gradskim trgovima što je razlog više da posjetite najopušteniju zemlju Mediterana.

Više detalja o ponudi: https://www.azurtours.hr/putovanja/europska-putovanja/portugal-express-5-dana-15-10/58705/

Kina
Kina

Ukoliko želite upoznati potpuno drugačiju kulturu i okoliš preporučujemo da posjetite najmnogoljudniju zemlju na svijetu. Kineska civilizacija traje 5.000 godina u kontinuitetu, a Azur Tours nudi posjet Kini u oktobru i novembru po akcijskim cijenama.

Više detalja o ponudi: https://www.azurtours.hr/putovanja/daleka-putovanja/putovanje-kina-tura/49138/

Sankt Peterburg,
Sankt Peterburg,

U septembru možete posjetiti Rusiju i upoznati njenu bogatu i često burnu historiju. Najveća zemlja na svijetu nikoga nije ostavila ravnodušnim, a kraj septembra idealno je vrijeme Sankt Peterburg, grad palača i muzeja, širokih avenija te svjetski poznatih muzeja.

Više detalja o ponudi: https://www.azurtours.hr/putovanja/europska-putovanja/putovanje-sankt-peterburg-1/20473/

Rumunija
Rumunija

Jesen je idealna sezona za upoznavanje Bukurešta, najvećeg grada u Rumuniji koji odiše jedinstvenošću. Agencija Azur Tours nudi i posjetu Transilvaniji, najprivlačniji i najmističniji dio Rumunije.

Više detalja o ponudi: https://www.azurtours.hr/putovanja/europska-putovanja/bukurest-transilvanija/20078/

Korzika
Korzika

Ukoliko je odmor idete tek najesen, a želite biti na obali mora preporučujemo vam da posjetite Korziku koja je veoma specifična i ima dosta autonomnih obilježja što je čini različitom od ostatka Francuske.

Više detalja o ponudi: https://www.azurtours.hr/putovanja/europska-putovanja/putovanje-korzika-2/64848/