Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
3 paštete, pola kile paradajza, pola hljeba i golf četvorka TDcrvenoI i može se ovo obić lagano
Kurtcehajic( tupan,tupi)" neka prave,srusicemo ga kad bude 90% izgraDZen,vec sam se sa najvecim londonskim advokatima informisao". U gujicu doktore kurčeve nauke
Klix, možete Hrvatsku reklamirati do Sudnjeg dana - od mene im, evo više od deceniju i pol, nema ni feninga. Najduži bojkot koji sam ikad sprovodio. O ignorantnim Bosancima koji im ostavljaju novac nema potrebe ni pričati. Njima se bavi prirodna selekcija.
Baš mi je žao šta ste od vašeg predivnog turizma uradili i sa cijenama i sa uslugom i sa kurchenjem i svemu ..... :(
peljeski most svaki dan clanak spavas li mirno sejdo
Ta mirna uspavana mjesta vec pocinju pucati pod navalom masovnog turuzma. Neki dan citao, nema wc-a ni kanti za smece za tolike horde ljudi, da na kraju dana doslovno plaza lici na malu deponiju. Nece svima most donijeti dobro.
Imate li vi iz Klixa priliku da negdje drugo putujete osim Jadrana? Svijet je toliko velik i lijep. Vama je Jadran svetinja - putujte brate malo Juznom Amerikom ili Azijom.
Pozdravi sa Lovišta
Dalmosi se po otocima pare medjusobno i svaka naredna generacija je korak naprijed u retardaciji. Sevap im je hebati zene i ubaciti malo kvalitetnog DNK... samo, svaka ko musko izgleda.
Šta ima bradati islamisto, bar bi ti trebao da šutiš pošto je kod vas incest normala u Bosni zato vas pola izgleda ko da vas je čekićem pri porodu po glavi udaralo. Kako ide ono od amidže možeš oženiti njegovu kćerku i slično.
tu su nekretnine sad x100 otisle
Koliko vam je lijepa njihova platila ? Što ne istražite šta u BiH ?
jest ovo neko tipla
A, jema, jema puno lipih stvari, samo ne smim kazat.
Jope promocija Bosne i njenih ljepota 😂👍
Volite promovisati Hrvatsku, malo je rijet.
Neki dan bio u vignju 6 dana.prije toga godinama u pernoj.oaza koju,nadam se,ovakvi clanci nece pretvoriti u makarsku.
Najvise me nervira to sto ispada ko da se za nas iz BiH ovim mostom dobilo 3 sata razlike a ne 20 minuta i sad se "otkriva" Peljesac. Realno sta ce prosjecan turist u Vignju, pa to mjesto nije za svakoga. Pokupice se drugi dan kad vide vjetar i kajtaše, a vjetra ne nedostaje ni u Perni, jos vecinom kamperi. Ili npr kad dodju u Trpanj gdje sunce zadje ranije nego bilo gdje na Jadranu, a jos je i luka. Sreser je prakticno ko Klek samo na drugoj strani.