Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jaffa soba
Ovim se može vidjeti da se mnogo truda uložilo u projekat za autentičan hotel. O ukusima se ne raspravlja, ali se nameće pomisao na nemaštovitost večine bh arhitekata pri projektovanju hotela. A tek "low-level" usluge koja se dobije u kvazi top-bh hotelima za isti novac je uvreda iole ukusa i velika pljačka.
Da ne kažem da su novi top-hoteli u FR, IT itd. daleko iznad onih iste kategorije u HR, a za manje novca i bogatijom ponudom. Best case u HR te dočeka flaša vode od 37kn u sobi, a u BIH te npr. u hotelu Evropa u SA dočeka NIŠTA u odvratnoj ofucanoj sobi
@ ne znam zašto su ti sobe u hotelu 'Evropa' odvratne i ofucane... Sobe su OK, a usluga je toplija i bolja od većine hotela te kategorije u tkzv. 'regiji'.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne idi dalje od moje misli ...ne idi nigdje.. Jer sa tobom i tisina ljepse zvuci....laka ti noc.
😞
😍💋🧚‍♀️❤
Prelijepo
kad sam mogao u bajti na Igmanu 93" mogu vala i ovdje...ko ga hebe😜
Naravno da bih, ko ne bi...alkohola ko u prici, slatkih delicija, soba luksuzna...
Sto ne bi, kad sam mogo spavat u zemunici mogu onda bilo gdje
Smješalice zaspem obučen, ne naprđujte
Kad naprave sobu s motivima bureka i ćevapa, eto me.
Spavajmo u domacem...
Uz neku hanumu bih, ovako sam samcat nekako bezveze
Što ne bih?
A zasto ne bi prespavali?
ja bi radije sa motivima somuna i cevapa!