Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo stvarno jeste jedan od ljepših gradova u Europi, ima dušu, ima bogatu istoriju, prijatne ljude.. Da se malo još uloži u ovu našu zemlju .. gdje bi nam bio kraj.... ali doći će bolja vremena :) Proud to be Bosnian
Dusu je odavno izgubio, historija je prebogata, a ljudi odavno sami svoji..Sada vise lici na poluoronulu varosicu, punu polupismenih seljaka, sa prevozom koji odrzava duh 19.vijeka, grada opasnog zivljenja. I da naglasim vise lici na dbliski istok no na dio evrope
@kukov : Onaj ko hoće da vidi ljepotu, vidi je svugdje a onaj ko neće ne vidi je nigdje. Ja vidim ljepotu svoje zemlje gdje god krenem, meni sunce sija najljepše u Bosni. Poluoronula varošica tebi - meni predivan grad sa neiskorištenim potencijalom Pun polupismenih seljaka tebi - meni univerzitetski grad prepun studenata Tebi liči na bliski istok - meni grad bogat kulturom/multinacijonalni :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a gdje je slika Sarajeva?
Šta reći? Svijetska čaršija!
nije Guardijan bio u Sarajevu
cuj čarolija u ovom smogu
ponesite gas masku
definitivno Dobar izbor Sarajevo
Halo turist iz Njemacke ili Spanije zna sta je papak to ga ne interesuje njemu su svi isti pa da vidite Holandskog papka nikad u Amsterdam nebi otisli.
Stanite ba otkud zna turist iz Njemacke ili Spanac ko je papak to njima nesmeta oni gledaju na sve isto cuj ima papaka pa da vidis Holandskog papka nikad u Amsterdam nebi doso.
Da,caroliju u kojoj zimsku sluzbu svake godine iznenadi i 10 cm snijega. Ne serite matere vam iako volim ovaj grad vise od samog sebe!
Prelijepo
Guardian preporucuje: Dodzite da se usmrdite u surajevu i otrujete smogom i usput mozda zaradite metak od nekog papka ili cakiju..
serb alert serb alert
Uz malo srece, mozda se kuci vratite zivi i zdravi!
Sarajevo preporucuju a nigdje slike Sarajeva hahaha e majko mila :D
Ako stavi sliku zime ( sa smogom ) ko ce doci?
@Glupan98 HAHA da vidis SMOGA u Tuzli jaro,Sarajevo je super vjeruj..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Istovremeno objavljeno: http://www.klix.ba/vijesti/bih/kvalitet-zraka-u-fbih-narusen-na-skoro-svim-mjernim-mjestima/161210076 S obzirom da smo ušli u zimski period, i prije dolaska kalendarske zime, možemo očekivati ovakvo stanje kvaliteta zraka kao redovnu pojavu, navode u FHMZ-u.
@Cohers Stanice za mjerenje kvaliteta zraka ne smiju ni upaliti
Sarajevo je najljepši grad na svijetu!
U kantona Sarajevo!