Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ak je na veliko ukrast golfa dvicu ti pojam nemas sta zanci iamti alma robica
lave niste svejsni sta bi kod nas bio samo da se iam od koga ukrast nedo bog danam dolaze ovi turisti
Sandze nisu dzeparosi; ako kradu kradu na veliko. Dzeparosi su kokosari k\'o sto ste vi.
iz zemalja istocne Evrope..prednjače Rumuni,Bugari,Poljaci i nasi iz regije,kako se popularno voli reci..Balcanicus primitivus !
Vjerovali ili ne 70% džeparoša u Europi dolazi sa teritorije bivše Jugoslavije
sta ce nama ova informacija kad niko nema vize
ciganin si al naaaaaaaajlepšiiiiiiiiii
Gdje su sarajlije poznati sibicari i dzeparosi ?
Ja, et jesi zadovoljan sad bre? ps. cigan sam.
@srbin pogledaj film lov u bosni...
ko li trese po Rimu da mi je znati, he he he
A gdje ti je Sarajevo to su najveci dzeparosi od vajkada,po cijeloj evropi su Sarajlije dzeparosi,Lijez je pun Saarajlija dzeparosa.
Vidi ti mangupa, nas nisu ni spomenuli
sandze ne kradu nemaju slifa oni, oni otimaju. dobar savjet dajte partneru novac, a partner svoj nek da vama, ili sta?
TripAdvisor zna a oni koji trebaju to ne znaju to je kao kad je navodno CNN reporter naso Osama bi Ladenna i to 3 sedmice pre rusenja blizankinja u New Yorku, i tad je navodno Osama bi Laden porucio svetu da sprema napad na USA i Izrael. Ali interesantno, zar ne mislite narode da je sve ovo cudno. Najveci obavestajni instrument na svijetu sa najvecim budzetom u istoriji covjecanstva godinama i godinama trazi Osama bi Ladena i ne mogu ga naci dok samo CNN-ov reporter je spakovo ekipu i pronaso ga.