Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta je sa pricom da ce poceti naplacivati ulaz u veneciju? sad vise ni to ne treba...kako dodje maca na vratanca... P.S treba li vam malina, pitam za jarana ;)
Oni su definicija : pazi ono sto zazelis 😕
Grad vam smrdi, cijene su vam vrijeđanje ljudske inteligencije i narod vam nema 10% kulturne osvještenosti koju su imali ljudi koji su sagradili sve ljepote koje sada koristite da plačkate turiste. Radije ću otići u Beč ili Amsterdam i uživati ko čovjek u zdravijem okruženju.
Hocemo zajedno putovati 😊😛🙌
I mi arape
OK, ali svi očekuju neke normalnije OVOZEMALJSKE cijene svega, ili nije bilo nikakve pouke iz ove situacije, pa će i dalje biti deranje kože sa leđa turista, isto se odnosi na Dubrovnik , i još neke cool destinacije
Opah-maline
Ako ništa grad i pridoda prodisao od seljaka
smanji cijenu kafe
Ja iskoristio priliku i preporucio malinarima u BiH da posade respiratore ove godine.
Prije vakcine,niko ti doći neće.
cudno kako jedan mali virus ih spusti dole na zemlju...
Nije valjda dotle došlo?