Ograničenje pristupa turistima
0
Grad Machu Picchu je žrtva vlastite slave
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tu su nekad pametni ljudi zivjeli a sad po njemu glupavi americki turisti hode.
Lazete da je FOTO Reuters, sigurno je Fedja Krvavac. Samo gigant poput Fedje moze u isto vrijeme biti u Vogosci gdje je sudar, u Machu Picchu i u tramvaju kad se neko pobije. Pozivam sve komentatore da zajedno kreiramo dobrocudne sale o Fedjinim mocima, i napravimo od njega kultnog lika kakav je Chuck Norris. Samo njih dvojica mogu nemoguce. Hvala.
KAKO UKLAPAS BOBOVAC,SA SKOLOM POD NAZIVOM SULTAN FATIH?
Ljepši je naš Bobovac kod Kraljeve Sutjeske-Kakanj.
KAKO BI OVO SLATKO SRUSILI TALIBANI,KAO I BUDU IZ BAMIJANA!
\"Bokova je također napomenula da grad iz 15. stoljeća trpi velike posljedice\" 15 stoljeca????
primitivni nakote zasto spominjete srbe i izazivate? i onda kuku lele kad ovi pocnu sa svojim bljuvotinama. zasto ne precutite ako nemate sta pametno reci? zlo mi je od vas primitivaca bez obzira koje nacije.
@Teks Kao vi ste nam poklonili nacionalnost? H.a.j.v.a.n.u, Bosna se prvi put spominje u 9.vijeku u Analima Karla Velikog! Republika Srpska je ta koja nema historiju, a takvi kao ti ni srednju školu (izgleda). P.S. Pozdravio te Fidel Castro HAHAHAHA
zato ovi polahko napreduju sa bosanskim piramidama sve u svoje vrijeme prolaz kroz tunele 157 evra
talibani, sretan 18. rodjendan, postali ste \"nacija\" 1993. Ne znam jesu li Srbi napravili ovaj grad, al je grad stariji pola milenijuma od vase nacije
I garant ce se neka budala pojaviti koja moze dokazati da su Inke porijeklom Srbi:)
Grad m.e.č.k.u. u p.i.č.k.u.
Kao i Sarajevo samo sto kod nas hodaju indijanci s pistoljima, nozevima i uskoro (premijera) s automatima, bombama i zoljama!
garant nebeski narod srbi napravila... cek sad ce jedan...
*ebe se peruace za zastitu...samo nek pare stizu...