Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ovolko golotnje ja vidim svako ljeto kad odem da bacim pi.š u makarsku
Kako do SIGURNOG i Vrhunski Plaćenog POSLA !!!!!! Models/Performer za rad na Live WebCam Chat-u M/Ž Zarada od 1.500$ do 23.000$ Uvijeti Vrhunski ! Redovita ISPLATA !!!!! Kontakt: [email protected] SKYPE: WebCamChat24
Salo tarlaha
ova na prvoj slici ista ja hehehehehehehehe!
IPAK VI VOLITE VIŠE MESA AJ DOBRO HAJD
Kud ovaj svijet ide, više ima na glavi nego na tijelu, a u p:Cku m@terinu. Ljudi nikako da se opamete, žalosno!!!!!!
a kako si dosao do tog spektakularnog otkrica naucnice? mrsave su gipkije, oku ljepse, a punije su smirenije tako ako ima neke klasifikacije ja bih to obrnuo!
nije mesnate ba, mesnatih ima svuda okolo pa vam se gade i ne gledate ih...bitno je da su gole pa nebitno kakve su, debele ili mrsave. Za ovo samo moze reci onaj koji je potpuno ojadio pa bi jeX\'o i kravu da joj vidi neku stvar!
Punije su za taslacenja, mrsave su za udaje, samo da se zna
NISU ZGODNE AL SU MESNATE AJ LAJK
MI DECKI VOLIMO OVAKVE MESNATE
i onda gratske fufe glume trebe .
joj majko draga, samo neka je golo... pa zar je dotle doslo e???? zar ste toliko jadni??? zaboga miloga kakve su k\'o svinje, ali sta? bitno da su gole?? fuj ne bih stapom!
Best girls - south America rules :D
EEEEEEEE, je*b*em ti Bosnu, gledaj treba :))))))