Komentari (436)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klixe, jel vi to malo podjebavate?
Nisu svi od 3,8 miliona stanovnika bijeda. Jbga.
cuj gdje putuju, ne putuju jarane.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
prošle godine nisam išao u Tursku, ove godine ću da promijenim, neću ići u Grčku :)
dobro je kad ne možeš otići.
jefitinije nego ići, u svakom slučaju :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Na vrelo Bosne Ocam!
putujemo svi u pire mare...eto gdje...
Svejedno, bilo gdje, vazno je da samo Srbija nema more :)
Na Jadranu se najvise novca potrosi onako usput. Vidis poznate raje,sjedi,saj koju turu...drz ne daj ode stoja. Zato je Turska najbolja. Ni marka ti ne treba.
Turska je prva liga - ono bas realno. Barem sto sam ja dozivio. Kazu svi da je (bila) i Grcka. Samo trenutno nije. Spanija je ok. Italija skupa. Najlakse na Jadran. Samo sto se Jadrana tice, nekako mi HR ispada preskupa. CG mi nekako jos uvijek nepoznata. Volio bih do Ulcinja skoknuti. Ne znam postoji li ponuda recimo na more oko Dubrovnika a prenociste oko Trebinja. Ako ne postoji mislim da je prava ideja.
Wow što putujemo :)) 400 komentara. Neka, neka.
Ko bi to reko, više ljudi putuje avionom preko agencije u Tursku nego na Jadran. A ranijih godina su avionske linije Mostar-Dubrovnik i Bihać-Zadar bile prepune putnika.
Laze sve jedan koji kaze da ne moze otici na ljetovanje, a koji visi ovdje na klixu! Istanbul = 425 KM, da ostavljas 1,5 KM dnevno, umjesto sto odes popiti kafu, ili kupiti cigare, eto ti para za ljetovanje. Aliii, hoce nas dobri Bosnjooo sav luxuz, a nece da stedi i na kraju svi krivi sto on ne moze otici na ljetovanje. Na kraju krajeva, iskljuci internet, nemoj da visis po klixu po cijeli dan i da se djaba nerviras sto ne mozes otici na more, i eto ti para za more! Treba biti samo posten i realan, a ne htjeti jednom guzicom na milion stolica! E ne ide to moj Bosnjo tako, ne ide!
1000 like za komentar.....ja sam prije bio budala i isao u hrvatsku jer sam mislio da su ove ostale destinacije skupe. kad nekoga pitas kolko je odprilike potrosio na moru svi samo racunaju nocenje(15€ eurica) a niko neracuna 3-4 obroka dnevno,pica,kafe i ostalo....kad to sve bacis na papir potrosis i vise nego da uzmes allin u turskoj.....
Cuj gdje zavisi od mogucnosti, neko ljetuje u svojoj basti a neko na egzoticnim destinacijama. :-)
Trebaju se stvari poklopiti pa i do svoje baste nekako....
hahaha jeste, jos ako u blizini imas komsiju kojeg ti nije drago gledati, onda ti se ni do baste ne mili. ;-) A ovo je samo za one koji imaju bastu, a oni koji nemaju nek gledaju odakle je vedro, takav nam vakat dosao.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja cu u Doboj na more!
Fino, samo ti je malo daleko plaza. ;-)
Na Jablanicka Ostrva dva dana.
Putujem samo dokle se tramvaj čuje
Bakir ide tješit babu Erdogana, Zlogumdžija i ekipa će privirit cvijeće u nekretninama i Istambulu i po turskoj obali....!!! Za to vrijeme , vi glasači se y e b i t e . . .
Himzo propio kredit za heftu,bascha majka.
Kad si sama Pozovi kad si sama Za pola sata sam tu Dolazim Dupla puna Zbog tebe glava luda Kroz pola grada Na crveno prolazim Zato daj, daj, daj mi Noćas malo vremena Pitam da li bi me htela Šta bi sa mnom želela Samo daj, daj gas Kažeš hoću brže Dok za nama jure Srce lupa, luduje