Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je za turiste koji putuju svijetom, a ne za gradjane u tim državama.
Da, ali si zaboravio da kupovna moc gradjane utice na to koliko je turistima jeftino...
Ova druga karta - zelena boja označava teritoriju koju će držati muslimani u Evropi do 2020. InshaAllah.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije bitno koliko kosta nego koliko se zaradjuje. Jeftino je svicarcu sto zaradjuje 4000E, a placa mlijeko, ulje secer, brasno malo skuplje od nas. Jel nama jeftino sto zaradjemo 300E?
Grijesis. U Danskoj ako ne zaradjujes dobro onda ti je isto zivio u BiH ili Danskoj, jer cijene su kod nas nebo dotakle davnih dana. Nama njemacka dodje kao 1 euro prodavnica. Pivo u baru se krece od 15KM pa nadalje... u KBH u nekim barovima ispod 20KM ga i nema.
Ma lažu, ovo zeleno na karti je plan Erdoganovog carstava za 2020.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Šta je je, Bosna je bagatela u usporedbi s Hrvatskom, Hrvatska se cijenama prsi kao da je jedna Njemačka, da je barem standardom takva!
BOSNA PRESKUPA SA PROIZVODIMA UPITNOG KVALITETA!!! ALI MOZE SE SVE UVOZITI U BIH, DAJ RETARDU 1000 EUR I TO VEC IDE
samo da mi je znati zasto nas pripremaju
Mlijeko i hljeb u Norveskoj ca. 10 KM. Prosjek plate ca. 5000 KM U BiH ca. 3 KM, a prosjek plate neka je 1000 KM. Nigdje skuplje, a nigdje jeftinije. Pa vi vidite, kako je Norvezaninu doci u BiH, a kako Bosancu u Norvesku.
Ma mi smo zeleni to je dobro , to se poštuje :)
odo u indiju za po marke na cevape xD
@ Swinger iskreno govoreci zaista kao što se u našem narodu kaže barataš podacima. Ocito novinari klix-a nisu ti dorasli a u najmanju ruku nisu ti do koljena. Svala cast ! :))
🔯
Kamo dalje rođače?
de ba ne sjedajte nam gradanima jos vise na muku
Očito, da je najbolja zemlja za živjeti NR Kina, jer su troškovi života najniži a plate najveće. Budućnost je komunizam.
Jos da su nam i plate normalne, pa da se qrcimo! Ovako pokrij se koliko ti je dug jorgan...
Šta kaže Kebina dokumentacija? Ništa ne čitam o tome.
Prije nego što počnete pisati gluposti, tipa, "to je za one koji dolaze sa strane i čije plate iznose 2000€", pročitajte tekst do kraja: "U obzir su uzete cijene rente, jela u restoranima, cijene osnovnih životnih namirnica i ono NAJVAŽNIJE – KUPOVNA MOĆ DOMAĆEG STANOVNIŠTVA."
Procitao sam, ali svejedno sumnjam da je kupovna moc stanovnistva uzeta u obzir.
ma kod nas je najjeftinije jebe nas za marku ko god stigne i odakle stigne