Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo bosanski i hrvatski dio grada mi tako glupo zvuci, bolje da su stavili dio grada gdje ZIVE hrvati i dio gdje zive bosnjaci. A grad kao grad je citav Bosna i Hercegovina.
@_MoStAr_ A i stavili su kao drugu atrakviju da je staklena banka s koje je snajoerima pucano.. Sto je glupost jer ima poznatijih i boljih atrakcija npr Buna... Takodjer pise da je vecinski muslimanski grad... A znamo da je vise Hrvata a a u samom gradu cine gotovo apsolutnu vecinu... Uglavnom slazem se s tim da je glupo reci Hrvatski i Bosnjacki Mostar
Kad je Mostar u pitanju ne moze a da se ne spomene rat jer je prosao kao najrazoreniji grad u Jugoslaviji tako da ce toga uvijek biti. A ovo za muslimane jesu pogrijesili nisu vecina, ali nisu ni Hrvati jer po zadnjem popisu ni jednog naroda nema preko 50 % dakle grad nema vecinski narod.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Prelijepi starMo. Hercegovina je dragulj Balkana.
@West_Herzegovina Sve što je tursko je lijepo...
N’oubliez jamais I heard my father say Every generation has it’s way A need to disobey
Bošnjaci, Hrvati i Srbi odajte počast žrtvama prošloga rata, osudite zločine i uspostavite dobrosusjedske/dobrokomšijske odnose, poštujte jedni druge, svakom njegova vjera i vjersko ubjeđenje, uspostavite korektan odnos i suradnju jer zajedničkim snagama možete napraviti izvanredno dobro ekonomsko stanje u regiji. Mržnja je put u propast i tu nema pobjednika!
Tu živi pogana seljadija koja se mrzi zbog imena i vjere, što muslimanska što katolička. Vjera im nalaže dobročinstvo, mir, dobrosusjedski odnos i osudu zločina nad čovjekom. Ipak tu žive i jako dobi ljudi koji se poštuju, pomažu, rade jedni kod drugih ne zamaraju se sa riječima poput kafa, kahva ili kava oni sjednu i popiju je zajedno, a ako nemaju novaca onda se zajedno porefenaju i sl.
Šta vam dodje „koZMEpolitski islam“????
Da vam kazem iz prve ruke kao rodjeni Mostarac... U gradu je totalno sivilo i depra, studenti, skutori i sa strane raja nas odrzava na zivotu... nema vise tog nekog duha, prljav grad pun smeca i rupa, saktovi zacepe cim malo jaca kisa, nije se prava firma otvorila od rata + podijeljenost ta grada koja je nazalost u mladima jos i tesko ce se to iskorijeniti... Evo ova avionska linija je napokon jedna od pozitivnijih prica, da jos prodje autoput malo bi zivnio grad.
Većinom nastanjuju muslimani?? A Kaplan im je davao podatke
pa jesu li pogrijesili sa snajperskim tornjem? jel pucano u ratu ? pa i aviokompanije znaju sta se dogadjalo u ratu ali vi i dalje poricite
https://www.youtube.com/watch?v=xKy6hh2z4iQ
e moji mostarci., bili ste ludi poletni nasmijani vedri puni humora koji nekad nije bio ni shvacen ko ne konta...i dodjose ovi sa strane i kazu mozemo mostar imati samo za sebe..daj plus na brdu da bude svima bolje.,..i td itd
Tekst dalje navodi i da Mostar većinom nastanjuju muslimani ----------------------------------- PA NISTA SLAGALI NISU, MOSTAR DO RATA SU VECINOM NASTANJIVALI MUSLIMANI.
Mostar, Velez i sloboda. I Neretva, hladna voda.
kozmepolitsko, probanje????
Ebali vas tornjevi,mogli ste uvrstit i ponude s obe strane gdje su bile topnicke bitnice ukopane mamu vam vasu
@bureksir5 Hahaha krivo ti???
trebali su staviti i da su "nosioci evropskih vrijednosti" srušili taj Stari most
E pa neka je sa srecom svim mostarcima! Avioni ne dovoze samo putnike nego i civilizaciju, zato, dragi gradjani Mostara, oslobadjajte se zabluda i nacionalizma, zivot je isuvise kratak da bi ga trosili na gluposti!!!