Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To leti, to ode u nebesa!
Arapsko preseravanje i rasipanje kao i obično. Toliko muslimanskih zemalja sa neimastinom i gladi a oni prave apartmane u avionima. To ti je kad para imas, pameti nemas.
bolje djecu sirijsku i svu ostalu nahranite... Iebali vas avioni i qurcenje. Jao kako smo sazreli za jedan veliki meteor da nas otrese
Oni hrane 100.000 europskih stanovnika koji direktno ili indirektno zive od Airbusa. Dakle: ako se ne hrane sirijska, grade se druga usta. Nego koliko si ti maraka poslao za obnovu Gaze???
a de mi reci hraniš li ih ti bogati
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Eee, nije ovo ništa, vidjet ćete kad Bosnian Wand Airlines predstavi Sarajevo Flying City Center :)
...još da je kakve terasice...
nakon ovog komentara sam odustao od svog... hvala ti xD
haahahah