Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uglavnom idem na more u Crnu Goru,Grcku Tursku,Albaniju koja je prekrasna i vrlo jeftina usluga na nivou,ali u Neum i Hrvatsku vise nikad!
Jeate dobar, ali je preskup, precijenjen, izvikan. Mnogo je dobrih mjesta na turskoj obali osim Bodruma.
Previse busy,bolje je otici u Keverne,Gumbet pa I u Side.
ovo je za raj za srpkinje
@fakolako Tako je
Ko se iz ovog boxsanxskog xsivila i kokuzluka nebi preselio u ovakav ambijent u Tursku pogotovo ako prodas zeljezaru Zenica za jecdnu marku a jos plus i tuzlansku banku pa uz to i povedes mladu izabranicu i cao seljaci.
Sokadija na haparatima hahahahahahahahah
Prelijepo, moram obići ako Bog da 😊
@SarahH cudi me da SDA talibanka nije bila u udarnom mjestu voljene Turske :) - u svakom slucaju ne gubi vrijeme, ima interesatnijih mjesta poput Kas-a u Turskoj a da ne govorim u Grckoj.. Grcka mjesta imaju mnogo vise stila, nema Turskog ciganluka a hrana je odrpilike ista.
Treba ić zategnut kredu pa ko je vrati!:-))))