Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prava imaju granice.Ne bi me cudilo da kad se neko skine nag i obezbjedjenje ga skloni, da to drustvo za zastitu nagih osoba proglasi za diskriminaciju.
Zasto ekavski pisete? Kome su "pretile"?
Pa ja. Mene hebe zbog pola kg više u koferu i tih pola kg hoće da naplate a pored mene sjedi slon od 200kg i isto nam kosta karta.
Pretilost ili debljina - važna stavka Americi i njoj sličnim politikama, a sami ameri spadaju u najdeblje ljude na svijetu, uključujući i djecu, mnogo ih je, prosto izobličenih od debljine...debelima treba 2 sjedišta, smrde i neugodni su saputnici...jbg to je istina
pa nije predviđeno brate da se tu krava smjesti, nego covjek, normalno da imaju neke dimenzije da se moze sto vise sjedista ubacit u avion...
O jbt.
Može li netko reći ili napisati zašto je stari čiko bio banovan....
pa jbg ako ima 200 kila i treba mu naplatiti duplo
ja ne vjerujem da željezo može lebditi u zraku, jednostavno nema logike
@o z n a molim te umri,trosis nam taj zrak kroz koji avion leti
Uzmi auto i zaleti se sa stijene, vidjet ces da moze zeljezo da lebdi.