Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Necu biti skorman, pa cu reci: bio sam u svim navedenim gradovima sem Nassau na Bahamima, i sve je ziva istina. Pogotovo za Milano i Pariz... Parizani su toliko umisljeni i odvratni! Umrli bi, a ne bi covjeku pomogli. Nikad MI nece biti jasno, zasto je to najposjeceniji grad na svijetu!!! Pariz od New York-a, Londona i San Francisca mora jos puno toga nauciti.
tacno, parizani su toliko umisljeni, ama nece da progovore drugi jezik osim francuskog iako znaju, a sto kazu da je najposjeceniji to je medija napravila, a new york je svetinja za sve.
i nase Sarejevo je bilo poznato kao grad koji je najgostoprimljiviji na zalost to se iz dana u dan mijenja.
ipak smo najgostoprimljiviji narod, od srca pomazemo turistima, a sto se tice sigurnosti kao i svugdje.....jedino sto mi imamo puno cuka svugdje, od carsije do ilidze, eh to nam kvari imidz.
Kad i kome je bilo poznato? 80% svjetske populacije nema pojma da Sarajevo postoji, a većina onih ostalih misle da to je naziv ruskog narodnog plesa ili vrsta tjestenine.
Ima li gdje Tel Aviva?
Generalizacija. Svuda se može naći ološa i nekulture.
Uvrstiti ovdje i Tomislavgrad. Mi nemamo oružja al da imamo i da nismo majorizirani, bili bismo pravo zeznuti!
A po cemu to Tomislavgrad nije grad? Imamo asfalt u gradu i imamo dva semafora, a uskoro bi mogla biti i dvorana.
stanvnistvo tomislavgrada ( duvno se nekada zvalo) sa okolnim selima bagarici, stipanici, mesihovina, omerovici itd je veoma prijatno, dobrodusno, susretljivo, ama niste vi zeznuti