Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posjetila jedno, još devet. :)
ja sam bio kod gojka i trazio sam pohovani mozak
cuj Mostar jedno od najromanticnijih lokacija... volim taj grad, al daleko je on od bilo kakve romanticnosti...
...klixe, postao si gloria :)
...dobro si..ja taman kreno pisat žalbu glo..klixu što nema fojničke banje :)
...baš zamišljam članak tipa "tko je samozatajni commie, čovjek koji je pokorio klix"...i u podnaslovu "a koga prati 5-6 obavještajnih službi" :))).
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
koji sam ja sretnik , studirao sam u jednom od najromantičnijih mjesta na svijetu , znači zato nisam završio fax znao sam da nije do mene , romantika je kriva hahahahaha :)
Ne mogu sad, nešto sam radio na autu...
GDJE SU TUČEPI!!!!!!!!!
Volim ljetne noći u Mostaru, miris Neretve, gledanje zvijezda s pravom osobom ispod starog mosta, i divne ljude mostarce..:) Iako to nije moj rodni grad i iako nisam njegov stanovnik, nekako taj grad osjećam u duši, od prve posjete.. Definitivno na prvom mjestu Mostar, pa pet praznih mjesta, pa onda ova ostala romantična mjesta s liste, čak i da ih posjetim, mislim da bih zadržala isto mišljenje...:)
sad za sad u park, nataknes je i nadas se da nece niko vidjet
na zadnjem sjedištu najromantičnije. prvo to, pa onda zajedno zamišljamo da smo veneciji...
zapravo, ona zamišlja veneciju ja pivu
Moja svorc situacija mi ne dopusta da posjetim bilo sta od navedenog,ali boli me k... fino sam iznajmio sobce,postavio male "znake" paznje i eto ga,sex je sex bio na nebu bio na zemlji bio na Havajima,bio na Maldivima,ako ne mos dat partneru orgazam,*** te "vascijeli" kes!
hehehe, pa sad...
Pametno!
A dje je Rogatica ?
...istočno od sarajva :)
vozi me na palee preko ledinaa haha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
neznam hocu li stici ovo sve da obidzem i da opet stignem na izbore da glasam