Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovaj Goa danas je jadna, da ne kažem za jadnike, jadne Indijce koji se nadaju da će ugledati bijleu cupi i za bijele rasiste koji misle da su u Indiji, da su hipiji i da su kul a ustvari su dosadni drogeri i džankjii. Dočim, Varanasi, Varanasi je druga priča, čak i Kerala je bolja od Goe. IMO.
IBIZAAAAAAAAAAAAAA
A gdje su Ljubuški i Široki Brijeg? Kakav dubai, živa pustinja i zaostalost, nešto poput Bosne :))
koji ste vi idioti iz SA-x, Bog vam nicega ne dao, osim trunke pameti. Narod nema sta da jede, a vi mu parite oci hem destinacijama od prije 40 godina, hem onima o kojima normalan covjek odavde moze samo da masta, sto zbog besparice, sto zbog viznog rezima. Promasena tema, sjedi, 1 !
Eeej, ne znam za ova mesta od 1-9, ali br. 10 Goa, wooow, ludilo zesce! Ne znam ga 70-tih, ali sada je do ja*a. Jedina zamerka je sto su vlasti poostrile mere zbog vutre i bele tehnike (koks, speed), sve drgo je na nivo 70-tih pa i bolje. Inace, evropljani zadnjih 10tak godima Goa scenu su prebacili svuda po Evropi, ima jako puno dobrih zurki na otvorenom, ali nije kao dole. Goa scena se ne moze prepricati, Goa scena se treba doziveti!
Ipak je kabur i dalje najposjećenije mjesto
znaci Dubai - to je to
a nigdje sirokog brijega.. nadam seda ce biti na novoj listi kada se budu birali drevni divljaski gradovi
nedostaje Sarajevo u 2010-toj
heeeeeeeej a dje je tu nas seher na spisku!!! nista brez nase pite i nasijeh cevapa.