Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ANtarktik, hahahahaha, ne mogu ni do Tuzle ko covjek na kafu, hahahahaha
sva ta mjesta mozes i u Bih naci od vodopada preko piramida i zidova do tvrdjava i etno sela, a sta jos svasta ima to ce vrijeme pokazati. cak imamo i rvate i crbe, sto je veoma tesko razuMITI.... :)
Suze me oblise od smijeha :)) Sam sam ti takav!! :D
Volim vas ljudi samo sto imate smisla za humor. Ipak je ova Bosna moja domovina.
Nisam vidio mora od suneta.
HAMBURG ;) (de)
PRVO OBIĐITE BOSNU I HERCEGOVINU, PA TEK ONDA OSTALI SVIJET!!! 1.) BOSANSKE PIRAMIDE, 2.) VODOPADI U JAJCU, 3.) MOSTAR, STARI MOST I KANJON NERETVE, 4. HUTOVO BLATO, 5.) MEĐUGORIJE I GOSPU, 6.) STARE TVRĐAVE (GRADINE) ŠIROM BIH, 7.) KOZARA I SUTJESKA (NACIONALNI PARKOVI), 8.) RIJEKE UNA I DRINA (RAFTING), 9.) BANJE, ZIMSKI CENTRI I PLANINE I 10.) NAŠE MORE, KAKVO JE - TAKVO JE ;-) NE POZNAJETE DOVOLJNO SVOJU DOMOVINU BOSNU I HERCEGOVINU, A VI BI DA IDETE U EGIPAT. ;-)
koje trebate posjetiti, a napisete 11 :) Bra`o
Već bio, fali mi samo ovo zadnje.
... eh pa kad je u pitanju Mekka i Jeruzalem, očigledno da \"čuvar \" oba lokaliteta NISU LJUBITELJI DEMOKRATIJE ( nije moguće političko organizovanje onih koji se deklarišu kao pripadnici \"primitivnijih\" religija ili ideologija ) ...
santorini nije u grckoj vise....to je sad njemacka....posteno placeno
Mogli ste barem postavit slike od tih mjesta .... ccc koji ste vi levati ...
Da imam posao kako treba i para posjetio bi ja 20tak mjesta sigurno.
don\'t forget the bosnian pyramids... sarajevo tuzla mostar and neum
sve neka divlja mjesta....kakvu bolest fasovati !? ima li sta civilzovano??btw mogli ste staviti slike tih mjesta, kad su tak \'\'WOW\'\' ;)
a staje sa hag\'om i to treba da bude na listi
piramide u bosni