Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne začudite se ako ovi iz Indonezije za 10 godina dođu da posjete fascinantni narod u Bosni.
Mi ćemo njih držat za ruku i u obilazak šume
😂😂😂😂 neka fala
Ta im je ono na cuni?
Ja cudnih kurtona u pm... Lijepi Durex..
Ja kakvi su ono kurtoni?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
https://www.facebook.com/pages/Cialdissima-BiH/322663204588967?fref=nf
... za razliku od nas koji u sklopu bračnih rituala žrtvujemo jagnjad
nisam neki provokator ali kad vidjeh ovu ljepotu i slobodu kako narod živi sad me baš interesuje kako bi naše tročlano predsjedništvo izgledalo u njihovoj opremi hahahahahahah kolike bi oni nakurnjake metli sebi hahahahaha kako li bi se dogovorili o podjeli vlasti i imovine hahahahahahah bi sebi oči nakurnjacima izbili hahahahah
Cudi me da nitko nije primjetio misice kod ovih likova, s obzirom da oni sigurno ne treniraju kao u modernom svijetu, solidno. Sve samo gen, lov i fizicki rad. Jedan od primjera da tijelo tko hoce moze napraviti uz puno odricanja i vremena, bez kemije.
ma luda neka rasa.znaju oni za odjecu,(eno sliko se deda u nakoj rolci i malac u majici),al daj ti njima nake cjevure na chunu,ma pusti ba...perverznjaci!!!
izgleda da su ove nakurnjake vidili od ovih sa bjelašnice drkića ...pa malo kopiraju
Slika br.14 na cuni mu nokat izrasto :D
Ja mislim da je Dani ostao jos par dana da bi njega ova gospoda sa Nove Gvineje pojela zajedno sa slatkim krompiricima, oblozenih listom banana. Ne djeluje uopste da su izbirljivi kad je u pitanju klopa, a krompir im je sigurno dosadio. Vec su poceli da ga drze za ruku, da ga mjerkaju i opipavaju :-)
Jao zoo, kako si me nasmijala :-)
I tuzni ce se razveseliti :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
treća slika: francikus u posjeti rodbini
Bosna i Hercegovina je onda Danska za Indoneziju.
A RS je Albanija za Indoneziju!
Svakakvog naroda...