Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Države kao Kina, Indija, Indonezija, Malaysia itd. investiraju u nauka, škole, znanje itd. tako da se mogu razvijati. Polako ali sigurno. Arapi imaju sami ulje, kad nestane neće biti ništa od toga. A pare ulažu samo u nebodere, zlatna auta, brodove..
@TitoVelezMostar1945 Razvija se, naravno. Indija prije 20 godina je bila siromašnija nego danas. Polako ali ide. I ne živim u BiH..ali ne znam kakve to veze sada ima?
@YUPPIE Kina je prije bila civilizacija pa postala siromašna i opet će možda preći Europu...ne zna se. Japan je prije bio komplet siromašan i izolovan, danas je civilizacija za Europu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a u medjuvremenu, mi rekonstruisali prugu da mogu ovi talgo vozovi prevoziti sirotinju na more i migrante i Bihac
Ogromna je razlika između projektovane zakošene zgrade, u odnosu na zakošenu zgradu u Pisi koja se zbog deformacija u tlu zakosila. Projektovana ipak ima dovoljnu težinu koja se odupire prevrtanju, pa je model iste sigurno mnogo puta provjeravan u vještačkim tunelima i ispostavilo se da je sve OK..samo je pitanje koliko su projektanti hrabri da ovako nešto izvedu..
Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, nas je obavijestio da je jedan od predznaka Sudnjeg dana : “…kad se vide bosonogi, goli, oskudni pastiri kako se nadmeću u izgradnji palača.”
A oni su do par decenija unazad bili goli bosonogi cobani
A opet nema para za ljude pa pljačkaju našu lijepu Europu.
VAKO UNAS MEHO OYIDO BEY PLANIRANJA KAE GAYDA EVOE VALJAL
Aki zvijzde ne mogu nista gravitaciji, nece ova zgrada izdrzati, kaze se gravity always wins because of that it sucks.
@ReactiveCode gravitacija nije nicim dokazana, sve je do gustine i sastava objekta, tijela, ako je lakse od zraka ode u vis ako je teze pada, da ima gravitacije ne bi ni ptice, ni sicusne bubice mogle letjeti jer bi ih privlacila k sebi. Al sad ce admin da mi izbrise komentar.
https://www.idesign.wiki/tag/the-capital-gate-tower/ Da je bas cudo Bliskog istoka....arapska civilizacija se svela na pare...a nekad jako mnogo ucemih ljudi imali
Koliko bi migranata moglo u nju stati!
Ocigledno ovo klix novinari nikad nisu vidjeli slike is disney worlda cim im je ovo toliko fascinantno jer "prkosi gravitaciji".
S kako se djeca igraju klikera u nagibnim stanovima
arapski svijet....nekolicina bogatih ostalo bijeda. bijeda koja migrira i bijeda koja gine... a braća po vjeri vaša.
Ista moj k