Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja svojim gostima kazem da je Sarajevo gastronomska Mekka. Ne postoji glavni grad u Evropi da se moze jesti ukusna hrana za manje para.
Sva ova fama oko BiH kao jeftine destinacije će samo nama ovde običnim smrtnicima zagorčati život..... Ćevapi će nam postati turistički proizvod i biće porcija 30km....
👍samo nas reklamiraj
Fino je ova napisala tekst o hrvatskim gradovima u BiH.Sarajevo joj se jadnici izgleda omaklo.Toliko znaju o nama oni koji dođu.Zamisli koliko smo onda interesantni realno
Nisi pročito do kraja!!! Ne čitaj samo naslove!!!
Ja bih ipak na lignje od 30 eura na Jadranu, heheheeeee, ili na kahvu od 5 eura u Dubrovnik.
Mi ne jedemo Ćevape s ajvarom zapamtite to, luk i kajmak ok, al ajvar samo u inostranstvu, Srbiji i Hrvatskoj kod nas u Bosni !
Jedi ako hočeš i sa bestiljom koga briga samo neka dolaze turisti.
Carina u Sloveniji redovno odbije tone mesa i mesnih proizvoda koji zavrse u cevapima juznije
A carina u Hrvatskoj?
Relax PA to meso koje je slovenija odbila ide upravo za cevape u Hrvatsku. pa dalje i u BiH. Kakva carina.. i