Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba osposobiti planinu Igman,izgraditi par hotela i renovirati skakaonice i vidjeli bi gdje bi bili za 5 godina,u samom vrhu Evropskih destinacija.Zamislite ski skokove na Igmanu pa to bi privuklo milion turista za par godina.To je zlatna investicija.
@fbUser1571172521 Misliš da brđani, kamenjari i traktoristi koji vode ovu državu uopšte znaju šta su skakaonice (nažalost). A kakve loše hotele njihovi tajkuni prave vidi se tek kada uđeš u Marriot ili čak i Ibis nakon njihovih prčvarnica. Ozbiljni turisti neće doći u rupe tajkuna. Zato mislim da treba sposobnim strancima dati koncesiju, pa ako ništa izgledat će sve kako treba i bez da lokalna mafija masti brke
@fbUser1571172521 Realno, i Igman i Bjelašnica imaju ogroman potencijal, puno veći potencijal nego Jahorina. Jahorina jeste sada top, jer su uložili u nju milone. Kada bi toliko uložili u ostale, imali bi odlične uslove za zimski turizam u cijeloj Sarajevskoj regiji.
Cheers Mike 🇧🇦❤️🇬🇧
Dok Jahorina postaje sve popularniji regionalni skijajaski centar, SDA je Bjelasnicu i Igman pretvorila u vikend naselje svojih tajkuna i uhljeba.
Nema veze, svako ko dođe na Jahorinu će svratiti i u Sarajevo, na žičaru, na Baščaršiju, ostaviće pare i tu. To je jedan prostor i nekog stranca ne zanimaju neke entitetske linije, oni na to ne gledaju kao mi.
u Jahorinu je ulozeno ali je i preskupa, barem za mene. poludnevna 50km, odes sa zenom znaci 100. ako nesto pojedes, popijes izadje na 150km. odlazak 4 dana u mjesecu platis 600km, pa to je vise od pola moje place.
Bolja ponuda ljeti na planinama oko Sarajeva bi privukla turiste. Medjutim skromno je to. Trebević koliko toliko ali put do gore loš i sve nam je tako. Skromno.
Top destinacija smo, ali ko jednom dođe više sigurno neće. Osim naravno bjelosvjetske sirotinje koja dolazi jer nam je sve jeftino, od morala pa na dalje.
Thank you much to our British brothers.....
E, jest Jahorina ulozila u promociju, svaka cast!
Dok Jahorina postaje sve popularniji regionalni skijajaski centar, SDA je Bjelasnicu i Igman pretvorila u vikend naselje svojih tajkuna i uhljeba.
okupirali?!? Nahebem vam se mame, kozoyebi lojavi!
HhahhhhHhHhhahajhahaahaahhahah
Pa nema snijega
@Termiti normalno kad si termit. Izadzi iz rupe.
Put do Jahorine rupa na rupi. Moraš ladom ići.. Bjelašnica bolja 100 puta..
Drug, ako cemo posteno...Jahorina je puno odmakla Bjelasnici...
Mora biti savršena kad su sve planinčuge u njoj
Ovo jest idealno kad se posmatra okom turiste. Dođeš, vidiš tu ljepotu i ideš kući. Nedobog ostati živjeti gdje mi živimo...
BJELAŠNICU PROMOVISATI