Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo je nebitno.Beton, zgrade,brda,doline. Bitni su ljudi a takvih je malo a i to malo pakuje kofere ili je bioloski kraju.
@amkosvenasanko ja davno ode sa Hrasna, a a sta cu... Nema vise raje. Nek si im rek'0!
što ga ova klixova seljačina briše komentare. režimski novinar stranke sda.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zanimljivo zapazanje Clementsa , Sarajevo opisuje izmedju ostalog kao liberalno, multietnicko, dok u Istocnom Sarajevu primjecuje znakove etnickog razdvajanja.. sve vidi kako i jeste a gleda ocima stranca
Koja si ti vaška :D
@SarmaSarma , a zasto ? Zato sto je izrecena istina , zato sto je srBsko Sarajevo , danas istocno , smrdljiva genocidna rupetina ( kao pojam i stanje ) nastala na pljacki , krvi i zlocinu . Rupa u kojoj zivi reciklirani opstali i ostali otpad koji je rushio i drzao u opsadi nekadasnje Sarajevo .
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
https://www.youtube.com/watch?v=gN0SSgXCL24
banja luka je beograd za sarajevo
pa i beograd je sarajevo za banja luku...
Ja mislim da je ovaj Clemens polupo loncice. Sarajevo je mozda nekad bio slobodan, liberalan i mulitikulti grad, ali vise nije. Koliko god vi to tvrdili i pusto zeljeli, Sarajevo je potpuno ocisceno.
Kukov,previse gledas dodikovu televiziju.Probaj malo se informisati i preko drugih medija, pogledaj malo hronike suda u Hagu,sve ce ti se kazati.Nemaju oni razloga da navijeju za sacicu muslimana u Bosno
Tipični britanski humor...
gomila lazi i gluposti
ko je koga očistio, Bošnjaci Srbe ili?
imam slab posao, ganjam se sa kokom koja ima dijete al ima pare, šta mi preporučujete?
Sarajevo NIJE kosmopolitski grad zbog toga što u njemu žive 89% Bošnjaka i 11% ostalih. Kosmopolitski grad podrazumijeva da je otvoren i tolerantan prema drugima, također gdje ima više mjesta za umjetnost i kulturološke manifestacije. NEMOJTE NAS VIŠE LAGATI BRITANCI!!!
SARAJEVO JE I PREVISE TOLERANTNO prema onima koji su ih drzali u opsadi 3 i po godine, onima koji su im djecu ubijali,unistavali im kulturu i htjeli da ih izbrisu sa karte a sad se dovlace u taj isti grad.... pogledaj sta se radi po Evropi zbog par ubijenih hoce da lincuju teroriste.... sta bi tek Sarejvo trebalo da radi domacim terorirtima koji se izjasnjavaju kao srbi i hrvati.... i zato ne riSe bez veze
Nego šta je nego otvoren i tolerantan? Misliš da je srbinu u Sarajevu gore nego meni ili bilo kome zato što je srbin? U istim smo gvnima i ja i on.
Jednom me slučajni prolaznik na sred Titove upita "jeste li Vi odavde". Sve oko mene se vrti, poslije pauze odgovorih - "nisam, iz Sarajeva sam ja". Zatim stojim pred spomenikom ubijenoj djeci Sarajeva ........ Shvatih da me nema više ima neki drugi ja.
Mora čovjke uzeti apaurin prije neg krene po Sarajevu. Nekada sam im objašnjavao jer više ne znam ni jedne islamske ulice od RObne kuće pa kuda da idu. DOk me jedan SDA aktivista niej upitao: A GJE JE ROBNA ???
jbm mater strjendzerima koji dodju u sarajevo i zakljuce sta je bosna. briatnosi koji su prekrojili pola svijeta nesto seru. dodjite u istocnu bosnu pa nesto recite.
Pohvaljuje cinjenica da sve vise krmojeba ima internet pa makar ovako da ljubomoru iskazu prema nasem glavnom gradu.A jos im u njihovim vukojebi.ana vlaskim voze autobusi ko iz ko to tamo peva ,napredni djikani
što ga ova klixova seljačina briše komentare. režimski novinar stranke sda.
Sarajevo nikad nije bilo ljepše i nikad se bolje nije živjelo u njemu...........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
HAHAHAHA, vidim kako se zivi dobro. Zive sda famelije dobro, a obicna raja kopa smece
@JasarAnetovski3 Nije tačno........U Sarajevu se živi 20 puta bolje nego i u jednom drugom gradu u BiH.......i u San Francisku ima raje koja kopa smeće........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
PRIKAŽI ODGOVORE (1)