Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest jeftino.ba hahahaha jeftino ako ti je plata 2000 funti, al ako je kao nama 650 KM onda nam je seher i te kako skup.
A na slici kao da je Dnjepropetrovsk. :D
Da li neko preporučuje Britancima smještaš na AlPachino Field ?
Znate li gdje se zaliopa prvi rostilj OD ovih 10 gradova.Na Alipasinu.
Foto ilustracija, Alipašino polje - san svakog turiste. Mora da se šalite.
@AriaScorpio boemska cetvrt
@TheGirlfromlpanema Zamisli grli dođe neki fini britanac a zaskoči se Moke u treši i sa kajlom oko vrata, "đesba okano, ša mai?"
Jel ovo slika Sarajeva, majku ti jeben...?
Jos da isterate Sandzaklije, Focake i Arape to bi bio Dzenet ovoga svijeta!
@Sandzacka Sablja ko bi ostao
@Obdareni ostali bi kokuzi i jajare!
Spomene li neko kada smrdljivu BL, osim po kriminalu i ratnim zločincima...
@BakirII Kad god skupite mudašca, vi izvolte. Jebiga kad smo mi mogli sebi izglasati nezavisnost a u okruženju toliko Srba i Hrvata. Ne znam što vi oooo junaci nemate muda pored 2 miliona Bošnja. Ah da sjetio sam se, vi ste samo junaci u guslarskim pričama
APGANG :D
I to ne samo da preporučuju Sarajevo kao jedan od najjeftinijih gradova Evrope, već precizno preporučuju naše voljeno Alipašino Polje kao jedan od najfinijih kvartova Evrope.
Kasaba u kojoj nema vode ni vazduha.
Welcome to Sarajevo, God bless Sarajevo :))
Pa zar među 10 nijedne jadranske vukohebine?