Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tu si... Vidim te iza zatvorenih zjena, slutim te u prostoru između dana i noći, svjetlosti i sjena. Dodirujem te plaho dok ruka putuje prazninom, govorim ti nježnosti i nije važno, uopšte nije važno što odgovaraš tišinom...
😔
❤️
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Turska zakon.All-inclusive 7 dana najmanje i to sa avionskim kartama.Jedes pijes 24-7.Osoblje preljubazno.Hajd dobi tako u hrvatskoj povoljno.Dobit ces karinu.
Pa ti rodjak ne ides na odmor, nego na tovljenje.
Pa samo naprijed. Mislim all-inclusive ljetovanje, jedeš, piješ...Meni je puno ljepše izgubiti se po skrivenim plažama jadranskih otoka, ispod borova iz zvuk cvrčaka...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znate kako mi fetivi dalmatinci zovemo čiovo,mala Bosna 🤣
Hrvatska je zaista prelijepa, ko drugacije misli i tvrdi moze da popusi jednu kitaru........
Nema većih divljaka na odmorima
Hrvatska je tijekom 2022. godine ostvarila zaradu od turizma u iznosu od oko 13 milijardi Eura ili 26 milijardi KM.
Svaka ćas
U Hrvatskoj je tijekom 2022 g. ostvareno oko 104 milijuna noćenja.
vec su oborili rekord iz 2018
NEOVISNA DRŽAVA HRVATSKA ZA MENE JE SAMO TRANZITNA ZEMLJA KROZ KOJU GLEDAM DA ŠTO PRIJE PROĐEM I ŠTO MANJE POTROŠIM, UGLAVNOM SE RADI O PUTARINI.
Samo tako nastavi. Tamo te nitko nije željan.
Bravo majstore Nisi ni svjestan kakvu uslugu činiš ljudskoj civilizaciji. Još kad bi preko Srbije i Madarske isao kopati na bausteli, hrvati bi ti bili jako zahvalni da što manje seljačina kroči na tlo Hrvatske.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Britanci gdje god da dodju njima je dobro jer kod njih je 360 dana u godini oblacno
Bolja im je klima nego kod nas eto ti kod nas 3 mjeseca kise kod njih sunce,lako je provjeriti
Možeš misliti. U Bosni sunca koliko hoćeš, a nikome ne pada na pamet da dođe.