Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači proradila žičara!
ali? vi ste konvertovali na islam? nisam..jo som bošnjik, musliman vec 500 godina. aaaaa...pa kako ste to bijeli? jeste mi bošnjooci smo bijeli muslimami i zivimo u evropi.....aaaaaa anbilivbl
Moj Šerpa na fotki...
@LIMESA čestitke za osvojeni vrh komšiluku moj ;-))))
@zmajček ... Hvala 😘😘
ajde barem vrhove osvajajte a sport nije za nas
Svaka čast mladiću!
skupljaju sredstava za toalete u keniji. osvajaju davno osvojene vrhove. sam glavni grad kenije ima vise stanovnika nego cijela bih.
Okaci ljiljane to je nasa zastava!
@migrantsyriauskbih to je bas meni smijesno uvijek bilo, zato ce ovo uvijek biti paradoks drzava. Zapravo nije drzava. imas vise zastava, nemas tekst himne, imas 3 predsjednika, nicija zemlaj bila i ostala. Svaka cast za omaldinu koja odluci ici vani.
Svi sto su pobjegli odavde kace nase zastave jer mi koji smo ostali ovde nemamo za troskova za odlazak na Kilimandzaro. "momak sa adresom u Londonu"
Svaka cast Ali na podvigu a ovo jos sa BIH zastaom ima posebnu velicinu pogotovu onih koji ne zele ni drzavu ni njenu zastavu. Svaka cast i jos mnogo ovakvih podviga!👏